Kommunikáció II.


A tanulmánygyűjtemény egyes darabjai a közvetlen emberi kommunikációtól a tömegkommunikációig mutatják be a kommunikáció jelenségszféráját, teret engedve a nem verbális kommunikációnak, a vizuális kommunikáció sajátosságainak és még számtalan egyéb, önmagában is roppant érdekes részterületnek. A kötet lehetőleg klasszikussá vált és máig érvényes írásokat mutat be a magyar olvasónak, amelyek egyaránt segítik a tájékozódást “madártávlatból” és a mindennapok gyakorlatában. Természetesen a tanulmányok nem tudják összességükben sem bemutatni a kommunikáció teljes palettáját, de arra kiválóan alkalmasak, hogy az olvasó a segítségükkel tegye meg az első lépéseket.
A kétkötetnyi tanulmánygyűjtemény első megjelenése után majdnem huszonöt évvel kerül újra az olvasók elé. Az eredeti könyv alig változott: elmaradt egy-két írás, ami felett elszállt az idő, és néhány olyan szöveg került a helyükre, amelyek talán jobban érzékeltetik a jelenlegi helyzetet. A szöveggyűjtemény ugyanis az elmúlt években alapvetően kiállta a próbát számtalan középfokú és felsőfokú oktatási intézményben. Most főként
egyetemi és főiskolai hallgatóknak ajánljuk, no meg tanáraiknak, továbbá mindazoknak, akiket a kommunikáció jelenségének nemcsak a felszíne érdekel, hanem a mélyáramokra vagy éppen a magyarázatokra is kíváncsiak.
Horányi ÖzsébA Könyv Magyarul!


Letöltések Kommunikáció II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kommunikáció II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789639459052
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2122181 / 1020655  TAGS:
  Online Kommunikáció II. ebook, könyvet Kommunikáció II. FB2, Download Kommunikáció II. PDF , Download Kommunikáció II. MOBI, Online Kommunikáció II. könyvet, ingyenes letöltések Kommunikáció II. IPhone, Online könyvet Kommunikáció II. PDF, ingyenes Kommunikáció II. DJVU, ingyenes letöltések Kommunikáció II. TXT, letöltések Kommunikáció II. RTF, Online Kommunikáció II. FB2 , e-könyvet Kommunikáció II. letöltések TXT, ingyenes Kommunikáció II. letöltések könyvet, e-könyvet Kommunikáció II. download MOBI, letöltések Kommunikáció II. IPad, olvas Kommunikáció II. MOBI, olvas Kommunikáció II. DOC, ingyenes Kommunikáció II. AWZ, Download e-könyvet Kommunikáció II. iPad , ingyenes Kommunikáció II. DJVU, Download Kommunikáció II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kommunikáció II. DVD, olvas Kommunikáció II. TXT, Book Kommunikáció II. letöltések DJVU, Kommunikáció II. letöltések könyvet ingyenes, Kommunikáció II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Kommunikáció II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kommunikáció II. pdf ingyenes, Kommunikáció II. letöltések könyvet epub ingyenes, Kommunikáció II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply