Költségmenedzsment


Hogyan és mennyit csippenthetünk le a költségeinkből, hogy az még ne fájjon? Hogyan egyeztethetjük össze cégünk költséggazdálkodását és növekedési stratégiáját? Hogyan tudunk a legújabb kihívásoknak eleget tenni?
A szerző több évtizedes gyakorlati tapasztalata alapján nemcsak válaszol a menedzserek aktuális kérdéseire, hanem minden egyes témában részletes és hasznos eszköztárral is szolgál. Újszerű módon, konkrét példák alapján fejti ki, hogyan kell a felső vezetésnek megteremtenie és kialakítania a költséggazdálkodás új kultúráját, amelynek nemcsak a visszaesések idején, hanem állandóan meghatározónak kell lennie a vállalat életében. Bemutatja az üzleti élet ma még szinte ismeretlen hősét, az okos és erőskezű költségmenedzsert, aki pontosan tudja, hogy a költséggazdálkodás és a vállalat növekedési stratégiája egymást feltételezi, s aki úgy tudja megalapozni a stratégiai döntéseket, hogy közben megfelelő módon kezeli az egyes költségeket, még a legkényesebbeket is. A példák és esettanulmányok alapján kiderül az is, milyen rejtélyes módon keletkezhetnek költségek, és milyen okosan lehet tőlük megszabadulni – például hogyan végeztethetjük el munkánkat a vevőinkkel, vagy hogyan tudunk költségeinkből bevételt csinálni – és mindemellett hogyan használhatjuk ki az internet és a globalizáció adta lehetőségeket.
A Költségmenedzsment aktuális, jól felépített, hiánypótló alapmű, amely szinte a feje tetejére állítja a költséggazdálkodásról és -csökkentésről kialakult hagyományos gondolkodásmódunkat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Költségmenedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Költségmenedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  212
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  550 gr
  ISBN:
  9789639686748
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2202643 / 1057566
  Series:


  TAGS:
  Online Költségmenedzsment ebook, könyvet Költségmenedzsment FB2, Download Költségmenedzsment PDF , Download Költségmenedzsment MOBI, Online Költségmenedzsment könyvet, ingyenes letöltések Költségmenedzsment IPhone, Online könyvet Költségmenedzsment PDF, ingyenes Költségmenedzsment DJVU, ingyenes letöltések Költségmenedzsment TXT, letöltések Költségmenedzsment RTF, Online Költségmenedzsment FB2 , e-könyvet Költségmenedzsment letöltések TXT, ingyenes Költségmenedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Költségmenedzsment download MOBI, letöltések Költségmenedzsment IPad, olvas Költségmenedzsment MOBI, olvas Költségmenedzsment DOC, ingyenes Költségmenedzsment AWZ, Download e-könyvet Költségmenedzsment iPad , ingyenes Költségmenedzsment DJVU, Download Költségmenedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Költségmenedzsment DVD, olvas Költségmenedzsment TXT, Book Költségmenedzsment letöltések DJVU, Költségmenedzsment letöltések könyvet ingyenes, Költségmenedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Költségmenedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Költségmenedzsment pdf ingyenes, Költségmenedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Költségmenedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply