Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai

Ingo Siegner - Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai

Hiába van szárnya Kokónak, az ifjú tűzokádó sárkánynak, mégsem tud repülni. Legjobb barátja, Oszkár ugyan a ragadozó sárkányok közék tartozik, de nem szereti a húst. Mindketten azért szomorúak, mert a szüleik nem akarják komolyan venni őket.
A tűzokádó sárkányok csúnyán összevesznek a ragadozó felfalókkal, mert valaki ellopta a tűzokádáshoz nélkülözhetetlen tűzfüvet. A kis Oszkárt gyanúsítják a lopással. Kokó és Oszkár a barátnőjük, Matilda süni társaságában útra kel, hogy megkeressék az eltűnt tűzfüvet. Nem sejtik, hogy kalandjaik közben a Sárkány-sziget lakóit is meg kell menteniük…

Az izgalmas történet Mark Slater és Gabriele M. Walther forgatókönyve: a Kókusz Kokó, a kis sárkány című mozifilm és Ingo Siegner Kokó, a kis sárkány című sorozata alapján született.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  40
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789639926639
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645919 / 1151353
  Translator:


  TAGS:
  Online Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai ebook, könyvet Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai FB2, Download Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai PDF , Download Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai MOBI, Online Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai könyvet, ingyenes letöltések Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai IPhone, Online könyvet Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai PDF, ingyenes Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai DJVU, ingyenes letöltések Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai TXT, letöltések Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai RTF, Online Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai FB2 , e-könyvet Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai letöltések TXT, ingyenes Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai letöltések könyvet, e-könyvet Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai download MOBI, letöltések Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai IPad, olvas Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai MOBI, olvas Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai DOC, ingyenes Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai AWZ, Download e-könyvet Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai iPad , ingyenes Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai DJVU, Download Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai DVD, olvas Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai TXT, Book Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai letöltések DJVU, Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai letöltések könyvet ingyenes, Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai letöltések könyvet pdf ingyenes, Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai pdf ingyenes, Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai letöltések könyvet epub ingyenes, Kókusz Kokó, a kis sárkány és barátai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply