Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök


Ezt a hiánypótló könyvsorozatot abból a célból indítottuk, hogy a kisiskolás gyerekeket bevezessük az olvasás világába. A sorozat köteteit az iskolakezdő korosztály kezébe terveztük. Nagy betűk, rövid fejezetek, sok vidám illusztráció, a történetek végén tréfás szövegértési feladatok. A 32 oldalas köteteket olvasni tanulóknak, a 64 oldalas köteteket a már rutinosabb olvasóknak ajánljuk.
Kókusz Francit mindenki úgy ismeri, mint a Pintyőke Sándor utcai fodrászt. Azt kevesen tudják, hogy valójában titkosügynök. Ezúttal egy ellopott süteményrecept után nyomoz.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  64
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  170 gr
  ISBN:
  9789632943404
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605745 / 1145758
  Series:


  TAGS:
  Online Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök ebook, könyvet Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök FB2, Download Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök PDF , Download Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök MOBI, Online Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök könyvet, ingyenes letöltések Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök IPhone, Online könyvet Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök PDF, ingyenes Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök DJVU, ingyenes letöltések Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök TXT, letöltések Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök RTF, Online Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök FB2 , e-könyvet Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök letöltések TXT, ingyenes Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök letöltések könyvet, e-könyvet Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök download MOBI, letöltések Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök IPad, olvas Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök MOBI, olvas Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök DOC, ingyenes Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök AWZ, Download e-könyvet Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök iPad , ingyenes Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök DJVU, Download Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök DVD, olvas Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök TXT, Book Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök letöltések DJVU, Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök letöltések könyvet ingyenes, Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök letöltések könyvet pdf ingyenes, Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök pdf ingyenes, Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök letöltések könyvet epub ingyenes, Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply