Kőházak


A Föld különböző tájain sokféle építőanyagot használtak, de mindenhol a szilárd kő volt a legfontosabb évezredeken át. A kő minden korban az állandóság és a biztonság szimbóluma volt – s ezzel együtt az emberi lét másik fontos részének, a hitnek, az örökkévalóságnak a jelképe is.
A kő mint építőanyag a római idők óta jelen van a Kárpát-medencében és végigkíséri a történelmünket. A mai napig meglepően sok kőház van hazánkban. A kötet áttekinti a magyarországi kőépítkezés történetét, ismerteti a kőfajtákat, a kőszerkezeteket és a kőből épült lakóházak jellemzőit. Külön fejezet foglalkozik a házak korszerűsítésével, ezért a könyv hasznos segítség a kőház-tulajdonosoknak, de a felújításukkal foglalkozó szakembereknek is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kőházak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kőházak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  640 gr
  ISBN:
  9786155445460
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709691 / 1171114  TAGS:
  Online Kőházak ebook, könyvet Kőházak FB2, Download Kőházak PDF , Download Kőházak MOBI, Online Kőházak könyvet, ingyenes letöltések Kőházak IPhone, Online könyvet Kőházak PDF, ingyenes Kőházak DJVU, ingyenes letöltések Kőházak TXT, letöltések Kőházak RTF, Online Kőházak FB2 , e-könyvet Kőházak letöltések TXT, ingyenes Kőházak letöltések könyvet, e-könyvet Kőházak download MOBI, letöltések Kőházak IPad, olvas Kőházak MOBI, olvas Kőházak DOC, ingyenes Kőházak AWZ, Download e-könyvet Kőházak iPad , ingyenes Kőházak DJVU, Download Kőházak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kőházak DVD, olvas Kőházak TXT, Book Kőházak letöltések DJVU, Kőházak letöltések könyvet ingyenes, Kőházak letöltések könyvet pdf ingyenes, Kőházak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kőházak pdf ingyenes, Kőházak letöltések könyvet epub ingyenes, Kőházak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply