Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse


Ki is a Korok Hőse? A Végső Birodalom megdöntése és a szabadság kivívása érdekében Vin végzett az Uralkodóval. Ennek eredményeként azonban a Mélység – a mindent elborító köd halálos megnyilvánulási formája – visszatért, nyomában sűrű hamuesőkkel és egyre hevesebb rengésekkel. Úgy tűnik, az emberiség sorsa megpecsételődött.
Elend Venture császár, aki a Megdicsőülés Kútja végén csak ködszerzetté válva menekülhetett a halál torkából, abban reménykedik, hogy sikerül rábukkannia az Uralkodó által hátrahagyott nyomokra, amelyek segítségével megmentheti a világot. Kedvesét, Vint eközben emészti a bűntudat, amiért hagyta magát félrevezetni, és szabadon engedte a Kútban lakozó, Romlás néven ismert misztikus erőt. Romlás a világ pusztulására tör, és lehetetlennek tűnik, hogy ebben bárki képes megakadályozni.
A Ködszerzet-trilógia befejező része nem marad adós az első két könyvben beígért izgalmakkal: a titkok sorra lelepleződnek, a sorozat korábbi részeiben gyökerező összefüggések értelmet nyernek, és a meglepetések tűzijáték gyanánt sziporkáznak végig a köteten. A végkifejlet pedig mind eredetiségében, mind vakmerőségében a párját ritkítja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  602
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9786155314100
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234305 / 1089040
  Series:


  TAGS:
  Online Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse ebook, könyvet Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse FB2, Download Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse PDF , Download Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse MOBI, Online Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse könyvet, ingyenes letöltések Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse IPhone, Online könyvet Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse PDF, ingyenes Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse DJVU, ingyenes letöltések Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse TXT, letöltések Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse RTF, Online Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse FB2 , e-könyvet Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse letöltések TXT, ingyenes Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse letöltések könyvet, e-könyvet Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse download MOBI, letöltések Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse IPad, olvas Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse MOBI, olvas Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse DOC, ingyenes Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse AWZ, Download e-könyvet Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse iPad , ingyenes Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse DJVU, Download Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse DVD, olvas Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse TXT, Book Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse letöltések DJVU, Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse letöltések könyvet ingyenes, Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse letöltések könyvet pdf ingyenes, Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse pdf ingyenes, Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse letöltések könyvet epub ingyenes, Ködszerzet V. kötet – A Korok Hőse ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply