Koba

Edvard Radzinszkij - Koba

A kilencvenes években nagy világsiker volt Edvard Radzinszkij Sztálin-életrajza, melyről García Márquez azt írta: Szerintem Radzinszkij fő érdeme az, hogy könyvében Sztálin nem egy gigantikus szobor, hanem eleven ember.
Az orosz történész, dráma- és prózaíró, akit egész pályafutása során leginkább a nagy diktátorok foglalkoztattak, ezúttal még közelebb ment az eleven emberhez, és regényben írta meg Sztálin életét a gyerekkorától kezdve egészen rejtélyes haláláig.
A mesélő Sztálin barátja és hasonmása, pártbecenevén Fudzsi, aki sok olyan beszélgetésnek is a szemtanúja volt, amelyről nincsenek feljegyzések. Pontosabban ő, Fudzsi, mindent feljegyez, és mindig próbál belelátni imádott-rettegett és olykor gyűlölt barátja gondolataiba és érzéseibe: értelmezi a nagy és kegyetlen sakkjátszmákat, melyekből mindig Sztálin kerül ki győztesen.
Radzinszkij mindent tud, amit tudni lehet Sztálinról (meg Leninről, Trockijról, Buharinról és a többi kommunista vezetőről), de ezúttal a fantáziáját is szabadon engedi: így próbálja megragadni a sztálini kort, ezt az elsüllyedt Atlantiszt, amelyben a fontos eseményekről szinte egyáltalán nincsenek hiteles dokumentumok, miután szinte mindent meghamisítottak.
Az első könyv az 1937-es Nagy Terrorig meséli el a történetet: Fudzsi, a jó barát ekkor már sejti, hogy ő sem kerülheti el a lágert…

EDVARD RADZINSZKIJ Oroszországban valóságos nemzeti intézmény: honfitársainak milliói tapadnak a képernyőre, amikor mesélni kezd a Romanov cárokról vagy a bolsevik Joszif cárról; ragyogó színész, aki gyakran kicsit szabadosan bánik a tényekkel, amit a komoly történészek rendszeresen fel is rónak neki; de mégis ő a legfőbb történetmondó, a történelmi titkok legfőbb feltárója, a nagy krónikás, aki a maga szenvedélyes stílusában elmondja az oroszoknak, kik ők, honnan jöttek, és milyen tragédiákon át vezetett az útjuk oda, ahol most vannak…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Koba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Koba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  492
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  768 gr
  ISBN:
  9789634052548
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2648602 / 1151888
  Fordító:


  TAGS:
  Online Koba ebook, könyvet Koba FB2, Download Koba PDF , Download Koba MOBI, Online Koba könyvet, ingyenes letöltések Koba IPhone, Online könyvet Koba PDF, ingyenes Koba DJVU, ingyenes letöltések Koba TXT, letöltések Koba RTF, Online Koba FB2 , e-könyvet Koba letöltések TXT, ingyenes Koba letöltések könyvet, e-könyvet Koba download MOBI, letöltések Koba IPad, olvas Koba MOBI, olvas Koba DOC, ingyenes Koba AWZ, Download e-könyvet Koba iPad , ingyenes Koba DJVU, Download Koba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Koba DVD, olvas Koba TXT, Book Koba letöltések DJVU, Koba letöltések könyvet ingyenes, Koba letöltések könyvet pdf ingyenes, Koba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Koba pdf ingyenes, Koba letöltések könyvet epub ingyenes, Koba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply