Kit


Az összes őt fenyegető veszély közül a lelepleződéstől félt a legjobban
A kaland, a szerelem, a háború és a kitartás regénye, egy megdöbbentő igaz történet alapján.

Dublin, 1702. Az ír szépség Kit Kavanagh mindent tudni akar az életről. Ő, és szerelme Richard, nemrég házasodtak össze és egy népszerű kocsma elégedett tulajdonosai. A spanyol trónért folyó harc pedig innen nagyon távolinak tűnik. Minden megváltozik azonban, mikor egyik éjjel Richard egyszerűen eltűnik. Mihelyst Kit megtalálja a férje korsójában a királynő shillingjét, rájön, hogy Richardot elvitték katonának.
A bátor nő elhatározza, hogy megkeresi férjét ebben a forrongó világban, ahol az útján rengeteg veszély leselkedik rá, s úgy alakul, hogy életéért cserébe még kémkednie is kell.
Kit belép Marlborough herceg ezredébe, és követi Richard nyomát Itália csatamezőin keresztül. Férfinak öltözik, az életét kockáztatva harcol a háborúban, közben pedig egyre közelebb kerül a fanyar humorú, jóképű parancsnokához, Ross kapitányhoz.
Mikor kénytelen elhagyni a sereget, újra női ruhát ölt, hogy elkerülje az lelepleződést. A háború azonban ezzel nem ér véget Kit számára. A szépségével magára vonja Ormonde hercegének figyelmét, aki felbéreli, hogy kémkedjen a franciáknál. Miközben Kit Ross kapitány és a férje iránti hűség közt tipródik az angol korona szolgálatában, rájön, hogy az élete még nagyobb veszélyben van, mint a csatamezőn volt.

"Fiorato nemcsak a főszereplők életét tölti meg részletekkel hátteret, múltat, kontextust adva nekik, de szellemes, leleményes elbeszélésmóddal szövi át a történetet érdemes belefeledkezni." – Booklist

"Mivel a sztori alapja igaz történet, ez még élvezetesebbé és felejthetetlenné teszi ezt a regényt." – Candis Magazine
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kit ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kit ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  462 gr
  ISBN:
  9789636355449
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2654369 / 1153153
  Translator:


  TAGS:
  Online Kit ebook, könyvet Kit FB2, Download Kit PDF , Download Kit MOBI, Online Kit könyvet, ingyenes letöltések Kit IPhone, Online könyvet Kit PDF, ingyenes Kit DJVU, ingyenes letöltések Kit TXT, letöltések Kit RTF, Online Kit FB2 , e-könyvet Kit letöltések TXT, ingyenes Kit letöltések könyvet, e-könyvet Kit download MOBI, letöltések Kit IPad, olvas Kit MOBI, olvas Kit DOC, ingyenes Kit AWZ, Download e-könyvet Kit iPad , ingyenes Kit DJVU, Download Kit e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kit DVD, olvas Kit TXT, Book Kit letöltések DJVU, Kit letöltések könyvet ingyenes, Kit letöltések könyvet pdf ingyenes, Kit pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kit pdf ingyenes, Kit letöltések könyvet epub ingyenes, Kit ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply