Kisvakond – Játssz és nyomdázz!

 - Kisvakond - Játssz és nyomdázz!

Ennek a különleges foglalkoztatókönyvnek nem csupán a szórakoztatás a célja, hanem a kreativitás és a logikai képességek fejlesztése is. A hatszínű zsírkréta segítségével a gyerekek kiszínezhetik kedvenc mesehőseiket, és rajzolhatnak is az üres oldalakra. Az egyszerű logikai játékok (sudoku) kiegészítése közben találékonyságukat és rajzkészségüket egyaránt próbára tehetik. A tintapárna és a három pecsét használata a kezek és az ujjak ügyességét is fejleszti.

A csomag három könnyen használható pecsétet, egy zöld tintapárnát, valamint egy szétszedhető elemekből álló, hatszínű zsírkrétát tartalmaz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kisvakond – Játssz és nyomdázz! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kisvakond – Játssz és nyomdázz! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  40
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  176 gr
  ISBN:
  9788075180292
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2697697 / 1164948  TAGS:
  Online Kisvakond – Játssz és nyomdázz! ebook, könyvet Kisvakond – Játssz és nyomdázz! FB2, Download Kisvakond – Játssz és nyomdázz! PDF , Download Kisvakond – Játssz és nyomdázz! MOBI, Online Kisvakond – Játssz és nyomdázz! könyvet, ingyenes letöltések Kisvakond – Játssz és nyomdázz! IPhone, Online könyvet Kisvakond – Játssz és nyomdázz! PDF, ingyenes Kisvakond – Játssz és nyomdázz! DJVU, ingyenes letöltések Kisvakond – Játssz és nyomdázz! TXT, letöltések Kisvakond – Játssz és nyomdázz! RTF, Online Kisvakond – Játssz és nyomdázz! FB2 , e-könyvet Kisvakond – Játssz és nyomdázz! letöltések TXT, ingyenes Kisvakond – Játssz és nyomdázz! letöltések könyvet, e-könyvet Kisvakond – Játssz és nyomdázz! download MOBI, letöltések Kisvakond – Játssz és nyomdázz! IPad, olvas Kisvakond – Játssz és nyomdázz! MOBI, olvas Kisvakond – Játssz és nyomdázz! DOC, ingyenes Kisvakond – Játssz és nyomdázz! AWZ, Download e-könyvet Kisvakond – Játssz és nyomdázz! iPad , ingyenes Kisvakond – Játssz és nyomdázz! DJVU, Download Kisvakond – Játssz és nyomdázz! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kisvakond – Játssz és nyomdázz! DVD, olvas Kisvakond – Játssz és nyomdázz! TXT, Book Kisvakond – Játssz és nyomdázz! letöltések DJVU, Kisvakond – Játssz és nyomdázz! letöltések könyvet ingyenes, Kisvakond – Játssz és nyomdázz! letöltések könyvet pdf ingyenes, Kisvakond – Játssz és nyomdázz! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kisvakond – Játssz és nyomdázz! pdf ingyenes, Kisvakond – Játssz és nyomdázz! letöltések könyvet epub ingyenes, Kisvakond – Játssz és nyomdázz! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply