Kismadár és Kóró


Az álmos Kismadár megkéri Kórót, ringassa el, de annak nincs kedve Kecskéhez fordul, hogy rágja meg Kórót, ám ő már ebédelt aznap hol ér véget a láncolat? A népszerű magyar népmesét Várszegi Adél szellemes verses átiratában, Máray Mariann lélegzetelállító illusztrációival jelentetjük meg. A könyv a modern, ötletes versszöveggel, illetve egyszerre művészi és gyermekbarát képi világával valósággal rabul ejti olvasóit kicsiket és nagyokat, szülőket, nagyszülőket és gyerekeket egyaránt. A kötet kedves humora kiválóan illeszkedik a groteszkséget amúgy sem nélkülöző eredeti történethez, mely generációk óta a gyerekek kedvence. A szellemes rímek: akár megannyi csattanó, a madárka strófáról strófára egyre dühösebben ballag a réten… A szöveg szókincse változatos, ízes fordulatokban gazdag, ugyanakkor könnyen érthető a legkisebbek számára is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kismadár és Kóró ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kismadár és Kóró ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789632443980
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232051 / 1086652
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Kismadár és Kóró ebook, könyvet Kismadár és Kóró FB2, Download Kismadár és Kóró PDF , Download Kismadár és Kóró MOBI, Online Kismadár és Kóró könyvet, ingyenes letöltések Kismadár és Kóró IPhone, Online könyvet Kismadár és Kóró PDF, ingyenes Kismadár és Kóró DJVU, ingyenes letöltések Kismadár és Kóró TXT, letöltések Kismadár és Kóró RTF, Online Kismadár és Kóró FB2 , e-könyvet Kismadár és Kóró letöltések TXT, ingyenes Kismadár és Kóró letöltések könyvet, e-könyvet Kismadár és Kóró download MOBI, letöltések Kismadár és Kóró IPad, olvas Kismadár és Kóró MOBI, olvas Kismadár és Kóró DOC, ingyenes Kismadár és Kóró AWZ, Download e-könyvet Kismadár és Kóró iPad , ingyenes Kismadár és Kóró DJVU, Download Kismadár és Kóró e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kismadár és Kóró DVD, olvas Kismadár és Kóró TXT, Book Kismadár és Kóró letöltések DJVU, Kismadár és Kóró letöltések könyvet ingyenes, Kismadár és Kóró letöltések könyvet pdf ingyenes, Kismadár és Kóró pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kismadár és Kóró pdf ingyenes, Kismadár és Kóró letöltések könyvet epub ingyenes, Kismadár és Kóró ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply