Kísért a múlt


Frank Morganben pedig megpattant valami, és többé nem tudott parancsolni bensejében annak a fekete hatalomnak, amit négy éve próbált elfojtani, visszanyomni, amivel akaratlanul és önkéntelenül óriási küzdelmet vívott minden őt ért – igazságos vagy igazságtalan, mindegy volt – sérelem, méltánytalanság után. Ez az erő most túlnőtt rajta, nem hagyta élni, és kényszerítette, hogy három héttel később elégtételt vegyen, és megölje Timothy Large atyát.
Egy vasárnap késő délután, mikor már négy órakor sötét volt, megvárta az egyik külvárosi kis kápolnából jövet, ahol rendszeresen misét tartott, s utána gyalogosan tért vissza a kollégiumba, mert a jezsuita atyák szerettek gyalogolni. Megvárta őt, és egy földről fölszedett kővel bezúzta a koponyáját. Az atya széttárt karokkal zuhant előre, és Franknek nem remegett a keze, mikor az előkészített tűvel egy keresztet rajzolt a csukló fölé, a karjára – a homályban alig látott, meg kellett fognia a még meleg, de már élettelen kezet, s kicsit fölhajtani a kopott reverenda ujját. A kereszt, az kellett. Akkor is és később is. Frank nem tudta pontosan megfogalmazni, miért van erre szükség. De mindig csak akkor érezte befejezettnek tettét, ha ezzel is végzett.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kísért a múlt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kísért a múlt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  188
  Cover:
  STITCHED
  ISBN:
  9639504386
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2152443 / 1033290
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Kísért a múlt ebook, könyvet Kísért a múlt FB2, Download Kísért a múlt PDF , Download Kísért a múlt MOBI, Online Kísért a múlt könyvet, ingyenes letöltések Kísért a múlt IPhone, Online könyvet Kísért a múlt PDF, ingyenes Kísért a múlt DJVU, ingyenes letöltések Kísért a múlt TXT, letöltések Kísért a múlt RTF, Online Kísért a múlt FB2 , e-könyvet Kísért a múlt letöltések TXT, ingyenes Kísért a múlt letöltések könyvet, e-könyvet Kísért a múlt download MOBI, letöltések Kísért a múlt IPad, olvas Kísért a múlt MOBI, olvas Kísért a múlt DOC, ingyenes Kísért a múlt AWZ, Download e-könyvet Kísért a múlt iPad , ingyenes Kísért a múlt DJVU, Download Kísért a múlt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kísért a múlt DVD, olvas Kísért a múlt TXT, Book Kísért a múlt letöltések DJVU, Kísért a múlt letöltések könyvet ingyenes, Kísért a múlt letöltések könyvet pdf ingyenes, Kísért a múlt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kísért a múlt pdf ingyenes, Kísért a múlt letöltések könyvet epub ingyenes, Kísért a múlt ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply