Kisasszonyok

Louise May Alcott - Kisasszonyok

Louisa May Alcott bőségesen merített gyermekkorának emlékeiből, amikor megírta minden idők egyik legnépszerűbb romantikus regényét a négy March lányról, akik egy New-England-i kisvárosban élnek. Míg a férfiak, apák és fivérek a polgárháború frontjain harcolnak, a lányok és asszonyok otthon állnak helyt. Négy hősnőnk édesapja is tábori lelkészként teljesít szolgálatot, miközben az ő kisasszonyai odahaza, édesanyjuk mellett veszik ki részüket a munkából.
Meg, a legidősebb, hiú szépség, a divat kedvelője, és igazi hölgy szeretne lenni, a fiús és könyvmoly Jo az írónő fiatalkori önmagának megtestesítője leginkább olvasni szeret, az érzékeny, szelíd és félénk Beth a muzsikához vonzódik, a bájos kis Amy pedig a festészet mellett egyelőre még leginkább önmagával foglalkozik. Személyiségük folyamatosan érik, érzelmesség, de nem érzelgősség, az apró dolgokban megbúvó boldogság fellelése, szeretet és szerelem hatják át mindennapjaikat. Otthoni igyekezetük, amellyel a család jövedelmét próbálják növelni, barátságuk a szomszéd Laurence családdal és későbbi szerelmeik ma is lebilincselik üdeségükkel, fordulatos és izgalmas történetükkel az olvasót.
Alcott regénye egy olyan világba visz el, ahol az ártatlanság, a báj, a tisztaság, a hűség és az önzetlenség olyan természetes, akár a szomjat oltó, hűs víz. Mindazoknak, akik mai, felgyorsult, elgépiesedett világunkban erre szomjaznak, valódi felüdülést fog jelenteni ez a könyv.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kisasszonyok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kisasszonyok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  251
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  272 gr
  ISBN:
  9789632673004
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688193 / 1159414
  Translator:


  TAGS:
  Online Kisasszonyok ebook, könyvet Kisasszonyok FB2, Download Kisasszonyok PDF , Download Kisasszonyok MOBI, Online Kisasszonyok könyvet, ingyenes letöltések Kisasszonyok IPhone, Online könyvet Kisasszonyok PDF, ingyenes Kisasszonyok DJVU, ingyenes letöltések Kisasszonyok TXT, letöltések Kisasszonyok RTF, Online Kisasszonyok FB2 , e-könyvet Kisasszonyok letöltések TXT, ingyenes Kisasszonyok letöltések könyvet, e-könyvet Kisasszonyok download MOBI, letöltések Kisasszonyok IPad, olvas Kisasszonyok MOBI, olvas Kisasszonyok DOC, ingyenes Kisasszonyok AWZ, Download e-könyvet Kisasszonyok iPad , ingyenes Kisasszonyok DJVU, Download Kisasszonyok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kisasszonyok DVD, olvas Kisasszonyok TXT, Book Kisasszonyok letöltések DJVU, Kisasszonyok letöltések könyvet ingyenes, Kisasszonyok letöltések könyvet pdf ingyenes, Kisasszonyok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kisasszonyok pdf ingyenes, Kisasszonyok letöltések könyvet epub ingyenes, Kisasszonyok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply