Királynék könyve


Női sorsokról szól ez a képeskönyv. A trón árnyékában élő asszonyokról és leányokról, akik szinte sohasem maguk választották sorsukat. Voltak, akik az otthon melegét biztosítva, a családra és a gazdagságra ügyelve tették lehetővé, hogy férjeik a köz dolgainak élhessenek. Mások cselekvően – szerencsés kézzel vagy vihart kavarva – avatkoztak be a történelem menetébe. Ezer esztendőt ölel át a fordulatos életutakat bemutató kötet, amelyet lebilincselően érdekes művelődéstörténeti fejezetek gazdagítanak: megismerkedhetünk a múltbéli lakodalmi szokásokkal, a szülés és a gyermeknevelés örömeivel, de a gyász és az özvegység bánatával is. A csaknem 400 illusztráció a honfoglalás korától a közelmúltig idézi föl az egykori világot: arcmásokat, életképeket, a templomok csöndjét, a fejedelmi lakhelyek forgatagát, a pompás ruhákat és a pazar ékszereket, azt a környezetet, amelyben boldogan vagy boldogtalanul leélték életüket a magyar uralkodók asszonyai. Ismerjük meg most az ő sorsukon keresztül történelmünket.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Királynék könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Királynék könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  170
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1250 gr
  ISBN:
  9789632089461
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2108279 / 1085884
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Királynék könyve ebook, könyvet Királynék könyve FB2, Download Királynék könyve PDF , Download Királynék könyve MOBI, Online Királynék könyve könyvet, ingyenes letöltések Királynék könyve IPhone, Online könyvet Királynék könyve PDF, ingyenes Királynék könyve DJVU, ingyenes letöltések Királynék könyve TXT, letöltések Királynék könyve RTF, Online Királynék könyve FB2 , e-könyvet Királynék könyve letöltések TXT, ingyenes Királynék könyve letöltések könyvet, e-könyvet Királynék könyve download MOBI, letöltések Királynék könyve IPad, olvas Királynék könyve MOBI, olvas Királynék könyve DOC, ingyenes Királynék könyve AWZ, Download e-könyvet Királynék könyve iPad , ingyenes Királynék könyve DJVU, Download Királynék könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Királynék könyve DVD, olvas Királynék könyve TXT, Book Királynék könyve letöltések DJVU, Királynék könyve letöltések könyvet ingyenes, Királynék könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Királynék könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Királynék könyve pdf ingyenes, Királynék könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Királynék könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply