Kincskeresők


A XX. század elejétől kezdve a fogyasztás kiterjedésének vagy – e könyv szavával élve – demokratizálódásának lehetünk a tanúi. Az elemzések általában az áruk termelése vagy az elosztás területével foglalkoznak. Könyvünk szerzője, Kozák Ákos, a GfK Hungária ügyvezető igazgatója azonban a lánc eddig kevésbé ismert résztvevőjére: a fogyasztóra helyezi a fő hangsúlyt. Kozák Ákos így foglalja össze könyve témáját:

"Minden korszaknak megvannak a hajtóerői. A II. világháború utáni éra fejlődéstörténetében nyilvánvalóan kitüntetett szerepet játszik az információtechnológia fejlődése. Társadalmi szinten is, és az egyének által átlátható és értelmezhető dimenziók közül is a fogyasztás az, ami leginkább leírja az elmúlt és a jelen korszakot. A tömegtermelés egyszerűen olcsóbbá teszi a hozzáférhető javak nagy részét."

Szerzőnket külföldi kollégái és partnerei, illetve újságírók gyakran kérték arra, hogy írásban foglalja össze a magyar fogyasztókról a munkája során szerzett kivételesen gazdag ismereteit. A Kincskeresőkben végre megszületett az a mű, amely a magyar fogyasztói szokások jellegzetességeinek és ellentmondásainak szakszerű, ám még a laikus érdeklődők számára is érthető és élvezetes elemzése.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kincskeresők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kincskeresők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  270
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789639686465
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2122714 / 1020909
  Series:


  TAGS:
  Online Kincskeresők ebook, könyvet Kincskeresők FB2, Download Kincskeresők PDF , Download Kincskeresők MOBI, Online Kincskeresők könyvet, ingyenes letöltések Kincskeresők IPhone, Online könyvet Kincskeresők PDF, ingyenes Kincskeresők DJVU, ingyenes letöltések Kincskeresők TXT, letöltések Kincskeresők RTF, Online Kincskeresők FB2 , e-könyvet Kincskeresők letöltések TXT, ingyenes Kincskeresők letöltések könyvet, e-könyvet Kincskeresők download MOBI, letöltések Kincskeresők IPad, olvas Kincskeresők MOBI, olvas Kincskeresők DOC, ingyenes Kincskeresők AWZ, Download e-könyvet Kincskeresők iPad , ingyenes Kincskeresők DJVU, Download Kincskeresők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kincskeresők DVD, olvas Kincskeresők TXT, Book Kincskeresők letöltések DJVU, Kincskeresők letöltések könyvet ingyenes, Kincskeresők letöltések könyvet pdf ingyenes, Kincskeresők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kincskeresők pdf ingyenes, Kincskeresők letöltések könyvet epub ingyenes, Kincskeresők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply