Kínálatmenedzsment

Rekettye Gábor - Hetesi Erzsébet - Kínálatmenedzsment

A 21. század globalizált gazdaságát mindenütt, így Magyarországon is a piacon lévő vállalatok éles versenye jellemzi. Így van ez nálunk, az autóiparban is. A vállalatok elsősorban kínálatukkal versenyeznek egymással. A neves szerzők által megírt Kínálatmenedzsment című könyv gyakorlati szempontból is helyesen fókuszál a kínált termékek minőségére, a kapcsolódó szolgáltatásokra, az árakra és a termékek, illetve a kínálattevők imázsára. A könyv áttekinti a kínálat menedzselésének minden részletét – úgy, olyan stílusban, hogy az a gyakorlatban dolgozók számára is érthető, érdekes és tanulságos olvasmány lehet. Úgy gondolom, hogy ezt a könyvet nemcsak a marketing és az értékesítés területén dolgozóknak, hanem a vállalati menedzserek széles körének, még a termékfejlesztésben dolgozó fejlesztőmérnököknek és formatervezőknek is nyugodt szívvel ajánlhatom.
Eppel János
A Porsche Hungária Kft. ügyvezető igazgatója
Rekettye Gábor ugyanennél a kiadónál megjelent két korábbi sikeres műve – az Értékteremtés a marketingben, illetve Az ár a marketingben – külön tárgyalja a termékeknek és az áraknak a marketingben betöltött szerepét. A Hetesi Erzsébettel együtt írt Kínálatmenedzsment című könyv hiánypótló mű, mert a termék és az ár mellett a kínálat minden részletét górcső alá veszi. A kínálat kialakításának és piacra vitelének folyamatát interdiszciplinárisan kezelve mutatja be azt, hogy mely tényezők – legyenek ezek funkcionálisak, emocionálisak vagy szimbolikusak – teszik a cégek kínálatát a globalizáció körülményei között is versenyképessé. A valós példákkal illusztrált mű élvezetes és könnyen érthető olvasmány is. Ajánlom a könyvet mindazon szakembereknek és diákoknak, akik már túl vannak az üzleti tudomány és a gyakorlat első megpróbáltatásain, s akik sikeresen szeretnék megoldani az elébük tornyosuló értékesítési problémákat.
Berács József
egyetemi tanár, Budapesti Corvinus EgyetemA Könyv Magyarul!


Letöltések Kínálatmenedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kínálatmenedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  276
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  550 gr
  ISBN:
  9789630586788
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2202447 / 1057274  TAGS:
  Online Kínálatmenedzsment ebook, könyvet Kínálatmenedzsment FB2, Download Kínálatmenedzsment PDF , Download Kínálatmenedzsment MOBI, Online Kínálatmenedzsment könyvet, ingyenes letöltések Kínálatmenedzsment IPhone, Online könyvet Kínálatmenedzsment PDF, ingyenes Kínálatmenedzsment DJVU, ingyenes letöltések Kínálatmenedzsment TXT, letöltések Kínálatmenedzsment RTF, Online Kínálatmenedzsment FB2 , e-könyvet Kínálatmenedzsment letöltések TXT, ingyenes Kínálatmenedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Kínálatmenedzsment download MOBI, letöltések Kínálatmenedzsment IPad, olvas Kínálatmenedzsment MOBI, olvas Kínálatmenedzsment DOC, ingyenes Kínálatmenedzsment AWZ, Download e-könyvet Kínálatmenedzsment iPad , ingyenes Kínálatmenedzsment DJVU, Download Kínálatmenedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kínálatmenedzsment DVD, olvas Kínálatmenedzsment TXT, Book Kínálatmenedzsment letöltések DJVU, Kínálatmenedzsment letöltések könyvet ingyenes, Kínálatmenedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Kínálatmenedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kínálatmenedzsment pdf ingyenes, Kínálatmenedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Kínálatmenedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply