Kínai örökhoroszkóp

Tai San - Kínai örökhoroszkóp

Az okok és okozatok összefüggései a távol-keleti filozófiák és vallási tanítások alapvető tételeit alkotják. A jövőnk jelenségei és eseményei minden esetben a jelenünkben gyökereznek, a jelenünkre pedig komoly hatást gyakorol a múltunk. A múltunk forrása születésünk pillanata az a különleges másodperc, amikor világra jöttünk, amikor speciális módon álltak a bolygók, a csillagok, a világmindenség elemei. Az ember természetéből fakadóan kíváncsi, és mindig szeretné látni a jövőt, már most szeretne felkészülni arra, ami valamikor később lesz.
A Kínai örökhoroszkóp tartalmazza a kínai horoszkóp tizenkét jegyében születettek ötöt csoportjára vonatkozó tulajdonságok és képességek felsorolását, az adott időpontok szülötteinek jellemző vonásait; tartalmazza, mire számíthatunk az egyes jegyek és elemek által befolyásolt években; felkészülhetünk a nehézségekre és a boldog napokra, kiszámíthatjuk, várhatóan mikor leszünk mélyponton, és mikor kerülünk fel ismét a csúcsra.

Jegyenkénti elemzések
Önismeret, tájékozódás
Asztrológiai szintézisek
Aszcendensek, összevetések
Tanácsok a mindennapokra
Pillantás egy lehetséges jövőbe
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kínai örökhoroszkóp ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kínai örökhoroszkóp ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9786155237508
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2484682 / 1104025
  Translator:


  TAGS:
  Online Kínai örökhoroszkóp ebook, könyvet Kínai örökhoroszkóp FB2, Download Kínai örökhoroszkóp PDF , Download Kínai örökhoroszkóp MOBI, Online Kínai örökhoroszkóp könyvet, ingyenes letöltések Kínai örökhoroszkóp IPhone, Online könyvet Kínai örökhoroszkóp PDF, ingyenes Kínai örökhoroszkóp DJVU, ingyenes letöltések Kínai örökhoroszkóp TXT, letöltések Kínai örökhoroszkóp RTF, Online Kínai örökhoroszkóp FB2 , e-könyvet Kínai örökhoroszkóp letöltések TXT, ingyenes Kínai örökhoroszkóp letöltések könyvet, e-könyvet Kínai örökhoroszkóp download MOBI, letöltések Kínai örökhoroszkóp IPad, olvas Kínai örökhoroszkóp MOBI, olvas Kínai örökhoroszkóp DOC, ingyenes Kínai örökhoroszkóp AWZ, Download e-könyvet Kínai örökhoroszkóp iPad , ingyenes Kínai örökhoroszkóp DJVU, Download Kínai örökhoroszkóp e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kínai örökhoroszkóp DVD, olvas Kínai örökhoroszkóp TXT, Book Kínai örökhoroszkóp letöltések DJVU, Kínai örökhoroszkóp letöltések könyvet ingyenes, Kínai örökhoroszkóp letöltések könyvet pdf ingyenes, Kínai örökhoroszkóp pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kínai örökhoroszkóp pdf ingyenes, Kínai örökhoroszkóp letöltések könyvet epub ingyenes, Kínai örökhoroszkóp ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply