Kiliki a Földön 2.

Gróf Annamária - Szende Virág - Varga Csilla - Vidéki Erzsébet - Kiliki a Földön 2.

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. A világ is egyre tágul, a fővároson kívül eljutunk Magyarország más tájaira is. A gyakorlatkészlet megőrzi az első kötet jól bevált gyakorlattípusait, ugyanakkor életkornak megfelelően gazdagodik, komolyabbá válik. A játékos feladatok sem hiányoznak, s új elemként megjelenik az országismeret is. A kötet továbbra is elsődleges feladatának tartja a mindennapi kommunikációhoz szükséges pragmatikai eszközkészlet tanítását, emellett fejleszti a helyesírást, összefüggő szövegeken keresztül pedig az olvasási készséget. Az oktatócsomag részei: Tankönyv – Kiliki kalandjai tíz leckében: folytatásos történetként, változatos nyelvtani és lexikai gyakorlatokkal, a hallás utáni értés, a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség fejlesztését, a helyes magyar beszéd elsajátítását szolgáló feladatokkal, kulturális kiegészítő anyagokkal; 2 audio CD – a tankönyvhöz kapcsolódó (hozzá csomagolt) hanganyag: az olvasmányok szövegével, valamint a hallásértést és beszédet fejlesztő gyakorlatokkal; Tanári kézikönyv a feladatok megoldását tartalmazza, valamint az órák színesebbé tételéhez, kivágható és sokszorosítható kiegészítő anyagokat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kiliki a Földön 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kiliki a Földön 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  70
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789630589383
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214630 / 1070305  TAGS:
  Online Kiliki a Földön 2. ebook, könyvet Kiliki a Földön 2. FB2, Download Kiliki a Földön 2. PDF , Download Kiliki a Földön 2. MOBI, Online Kiliki a Földön 2. könyvet, ingyenes letöltések Kiliki a Földön 2. IPhone, Online könyvet Kiliki a Földön 2. PDF, ingyenes Kiliki a Földön 2. DJVU, ingyenes letöltések Kiliki a Földön 2. TXT, letöltések Kiliki a Földön 2. RTF, Online Kiliki a Földön 2. FB2 , e-könyvet Kiliki a Földön 2. letöltések TXT, ingyenes Kiliki a Földön 2. letöltések könyvet, e-könyvet Kiliki a Földön 2. download MOBI, letöltések Kiliki a Földön 2. IPad, olvas Kiliki a Földön 2. MOBI, olvas Kiliki a Földön 2. DOC, ingyenes Kiliki a Földön 2. AWZ, Download e-könyvet Kiliki a Földön 2. iPad , ingyenes Kiliki a Földön 2. DJVU, Download Kiliki a Földön 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kiliki a Földön 2. DVD, olvas Kiliki a Földön 2. TXT, Book Kiliki a Földön 2. letöltések DJVU, Kiliki a Földön 2. letöltések könyvet ingyenes, Kiliki a Földön 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Kiliki a Földön 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kiliki a Földön 2. pdf ingyenes, Kiliki a Földön 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Kiliki a Földön 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply