Kilépőkártya

Urmai Gabriella - Kilépőkártya

Ki ne akart volna valaha kilépni az életéből, hogy másnaptól valahol máshol, valaki másként vagy csak egy más helyzetből folytassa a létezést? Mert egy kilépés nem azonos a meneküléssel, azzal azonnal be is lépünk valahová. Urmai Gabriella a világot jelentő deszkákon kezdte felnőtt pályafutását, de immáron közel két évtizedes újságírói karrier áll mögötte. Munkája során emberek, sorsok százaival, ezreivel találkozott. És figyelt. Megfigyelte az emberi érzelmek sokszínűségét és furcsaságát. És – ahogy mindenki más – ő maga is vágyott. Figyelemre, szeretetre, megbecsülésre, örömre, kéjre, teljességre. A címadó kisregény és novellái is ezt adják vissza: az átlagember hétköznapi vágyait, érzéseit – átlagon felüli pajkossággal, humorral és mélységgel. Nem akarja megmondani "a tutit". Csak tükröt mutat mindenkinek, aki valaha szeretett, vágyott, szenvedett, kesergett, remélt. Vagyis mindannyiunknak: kicsinek, nagynak, férfinak, nőnek. Mert bár szereplői rendszerint női lelkek, ez a könyv nem csak a gyengébbik nemnek szól. A szerző történetei éppen arra mutatnak rá: a legteljesebb léleknek is kell legyen valahol egy másik fele.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kilépőkártya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kilépőkártya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  116
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  172 gr
  ISBN:
  9786150006246
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2711153 / 1172163  TAGS:
  Online Kilépőkártya ebook, könyvet Kilépőkártya FB2, Download Kilépőkártya PDF , Download Kilépőkártya MOBI, Online Kilépőkártya könyvet, ingyenes letöltések Kilépőkártya IPhone, Online könyvet Kilépőkártya PDF, ingyenes Kilépőkártya DJVU, ingyenes letöltések Kilépőkártya TXT, letöltések Kilépőkártya RTF, Online Kilépőkártya FB2 , e-könyvet Kilépőkártya letöltések TXT, ingyenes Kilépőkártya letöltések könyvet, e-könyvet Kilépőkártya download MOBI, letöltések Kilépőkártya IPad, olvas Kilépőkártya MOBI, olvas Kilépőkártya DOC, ingyenes Kilépőkártya AWZ, Download e-könyvet Kilépőkártya iPad , ingyenes Kilépőkártya DJVU, Download Kilépőkártya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kilépőkártya DVD, olvas Kilépőkártya TXT, Book Kilépőkártya letöltések DJVU, Kilépőkártya letöltések könyvet ingyenes, Kilépőkártya letöltések könyvet pdf ingyenes, Kilépőkártya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kilépőkártya pdf ingyenes, Kilépőkártya letöltések könyvet epub ingyenes, Kilépőkártya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply