Kiharu, a Gésa


Kiharu, a Gésa elmeséli életét a művészet és prostitúció között, harcát az előítéletekkel szemben. Reggelente a fiatal Kiharu gésa iskolába megy, esténként fényes partikat látogat meg selyemkimonóban és ünnepélyes Shimada-frizurával. Évekig tanulja a gésák mesterségét, a táncművészet ősrégi tradícióját, a teaceremóniát, az illem elsajátítását, a társalgás művészetét.Ám a vágyak ennél többre sarkalják. Csakhamar páratlan és híres gésa válik belőle, beszél angolul, így ismerkedik meg számos világhírességgel köztük: Charlie Chaplinnel, Jean Cocteau-val, William Randolf Hearts-sel is.Amikor a japán diktátor figyeltette, feladta hivatását férjhez ment egy diplomatához és Indába majd Amerikába költözött ahol ma is él.A könyv választ ad arra, hogy mind Japánban, mind a világ más országaiban miért tekintik ellenségnek, prostituáltnak a gésákat, akivel a kapcsolat szégyennek számít.A könyvet az előítéletek leküzdésére írtam meg a velem egykorú gésáknak, a nálam fiatalabbaknak és a világnak akartam elmondani, hogy KIK is valójában a GÉSÁK.Ez annyira sikerült, hogy Kiharu gazdag életéről filmet készítettek Japánban, és az ebbből készült darabot nagy sikerrel játszották a színházban is. Könyve számos országban, több millió példányban kelt el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kiharu, a Gésa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kiharu, a Gésa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  BOUND
  ISBN:
  9639367036
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2104110 / 1015987
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Kiharu, a Gésa ebook, könyvet Kiharu, a Gésa FB2, Download Kiharu, a Gésa PDF , Download Kiharu, a Gésa MOBI, Online Kiharu, a Gésa könyvet, ingyenes letöltések Kiharu, a Gésa IPhone, Online könyvet Kiharu, a Gésa PDF, ingyenes Kiharu, a Gésa DJVU, ingyenes letöltések Kiharu, a Gésa TXT, letöltések Kiharu, a Gésa RTF, Online Kiharu, a Gésa FB2 , e-könyvet Kiharu, a Gésa letöltések TXT, ingyenes Kiharu, a Gésa letöltések könyvet, e-könyvet Kiharu, a Gésa download MOBI, letöltések Kiharu, a Gésa IPad, olvas Kiharu, a Gésa MOBI, olvas Kiharu, a Gésa DOC, ingyenes Kiharu, a Gésa AWZ, Download e-könyvet Kiharu, a Gésa iPad , ingyenes Kiharu, a Gésa DJVU, Download Kiharu, a Gésa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kiharu, a Gésa DVD, olvas Kiharu, a Gésa TXT, Book Kiharu, a Gésa letöltések DJVU, Kiharu, a Gésa letöltések könyvet ingyenes, Kiharu, a Gésa letöltések könyvet pdf ingyenes, Kiharu, a Gésa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kiharu, a Gésa pdf ingyenes, Kiharu, a Gésa letöltések könyvet epub ingyenes, Kiharu, a Gésa ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply