Kihantolt múlt

Danielle Girard - Kihantolt múlt

Egy rémálmot már túlélt.
Vajon győzedelmeskedhet-e egy mániákus gyilkos felett is?

Dr. Annabelle Schwartzman végre megtalálta a helyét. A San Franciscó-i Rendőrkapitányság halottkémjeként együtt dolgozik Hal Harris nyomozóval, és kideríti azt, amit a halottak már képtelenek elmondani az utolsó pillanataikról. A munkája célt ad az életének – és egyúttal menedéket is jelent számára a zsarnokoskodó férje mellett töltött korábbi élete elől. Bár már hét éve kiszabadult a rosszul sikerült házasságból, fél szemmel még mindig azt figyeli, követi-e valaki.
Schwartzman legújabb esete igencsak aggasztó: az áldozat kísértetiesen hasonlít rá. Ráadásul egy döbbenetes bizonyíték azt sugallja, hogy a gyilkos még egyáltalán nem végzett – és hogy Schwartzman élete veszélyben foroghat.

A díjnyertes Danielle Girard vérfagyasztó thrillerében egy doktornő szembenéz a legrosszabb rémálmával, hogy elkapjon egy gyilkost.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kihantolt múlt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kihantolt múlt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  493
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  508 gr
  ISBN:
  9789634571452
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706646 / 1169264
  Series:


  TAGS:
  Online Kihantolt múlt ebook, könyvet Kihantolt múlt FB2, Download Kihantolt múlt PDF , Download Kihantolt múlt MOBI, Online Kihantolt múlt könyvet, ingyenes letöltések Kihantolt múlt IPhone, Online könyvet Kihantolt múlt PDF, ingyenes Kihantolt múlt DJVU, ingyenes letöltések Kihantolt múlt TXT, letöltések Kihantolt múlt RTF, Online Kihantolt múlt FB2 , e-könyvet Kihantolt múlt letöltések TXT, ingyenes Kihantolt múlt letöltések könyvet, e-könyvet Kihantolt múlt download MOBI, letöltések Kihantolt múlt IPad, olvas Kihantolt múlt MOBI, olvas Kihantolt múlt DOC, ingyenes Kihantolt múlt AWZ, Download e-könyvet Kihantolt múlt iPad , ingyenes Kihantolt múlt DJVU, Download Kihantolt múlt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kihantolt múlt DVD, olvas Kihantolt múlt TXT, Book Kihantolt múlt letöltések DJVU, Kihantolt múlt letöltések könyvet ingyenes, Kihantolt múlt letöltések könyvet pdf ingyenes, Kihantolt múlt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kihantolt múlt pdf ingyenes, Kihantolt múlt letöltések könyvet epub ingyenes, Kihantolt múlt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply