Kiből lesz a jó nő?

Paulina Éva - Kiből lesz a jó nő?

Ha szétnézünk a környezetünkben, kevés igazán JÓ NŐ -t látunk. Annál több próbálkozást. Ezek a próbálkozások többnyire sikertelenek, görcsösek, kétségbeesettek. Sokan ugyanis azt hiszik, hogy elég szépnek, csinosnak lenni ahhoz, hogy kiérdemeljék a JÓ NŐ címet, ezért tehát minden energiájukat, idejüket és pénzüket a külsejük karbantartására, megszépítésére fordítják. A várt eredmény azonban elmarad, a környezettől nem kapják meg a remélt sikert, visszajelzést. A másik véglet, amikor a nők csak a belső építkezésre koncentrálnak, és mivel külsejüket adottságuknál fogva nem tartják előnyösnek, nem is törekszenek arra, hogy kihozzák magukból a legtöbbet, és vonzó, harmonikus külsőt építsenek fel, ami sokszor sokkal többet ér a veleszületett szépségnél.
A JÓ NŐK-nek igenis titkuk van. Ők birtokában vannak egy olyan tudásnak, aminek mások nem. Ők tudnak úgy vigyázni az életükre, a külsejükre, az egyéniségükre és a boldogságukra, ahogyan mások nem. A szerző ezeknek a titkoknak a megfejtésére vállalkozik könyvében, humoros és megdöbbentő történetekkel fűszerezve a nők kapcsolatát az öltözködéshez, sminkhez, fogyókúrához, plasztikai sebészethez, szerelemhez, szexhez, gyermekvállaláshoz. És nem utolsósorban: a Férfihoz.

A szerző írja: Megdöbbentőnek és lekezelőnek tartom dr. Csernus Imre nőkről alkotott véleményét. Amikor először hallottam "kedvenc" kifejezéseit, mint például "szeretetkurva", "kapca", "csicska", megállt bennem az ütő, és vártam, hogy a nők közül valaki majd ellentmond, vitatkozik, érvel, vagy egyszerűen csak az asztalra csap, és azt mondja, ne beszéljen így velünk, rólunk Csernus doktor! Mert ha meg is botlottunk, ha elviseltünk megalázást, ha nem mertünk lépni idejében, az életünk akkor sem csupán a tévedéseinkről szól. Türelmünkkel, szeretetünkkel, gondoskodásunkkal szebbé formáljuk a világot és ez tiszteletet érdemel. Aztán azt vettem észre, hogy a nők nem kérik ki maguknak Csernus doktor véleményét és jelzőit, hanem csak hallgatnak. Ez pedig nagy baj. Meg kell tanulni NEM-et mondani, nem pedig hallgatni, mint ahogy a "jó kislányok" szoktak. Az a nő, aki az én bőrömben létezik, sok mindenen keresztülment. Volt újságíró és munkanélküli, átélt szexuális zaklatást, közeli hozzátartozó meggyilkolását, menekült fenyegetőző férj elől, részeges apa elől, hónapokig "lakott" egy hálózsákon egy rossz házasságból kilépve. Mégis ez a nő, aki az én bőrömben létezik – boldog. Ez a sok mindent megélt, boldog nő hívja meg az Olvasókat egy felfedezésre; hogyan váljunk jó nővé és hogyan őrizzük meg ezt a státuszt. És hogyan mondjuk nemet, ha valakinek a véleményét sértőnek vagy igazságtalannak érezzük. Hogyan mondjuk nemet… akár dr. Csernus Imrének is.

Ez a sok mindent megélt, boldog nő hívja meg az Olvasókat egy felfedezésre; hogyan váljunk jó nővé és hogyan őrizzük meg ezt a státuszt.
És hogyan mondjuk nemet, ha valakinek a véleményét sértőnek vagy igazságtalannak érezzük. Hogyan mondjuk nemet… akár dr. Csernus Imrének is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kiből lesz a jó nő? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kiből lesz a jó nő? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639887282
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2206553 / 1062387  TAGS:
  Online Kiből lesz a jó nő? ebook, könyvet Kiből lesz a jó nő? FB2, Download Kiből lesz a jó nő? PDF , Download Kiből lesz a jó nő? MOBI, Online Kiből lesz a jó nő? könyvet, ingyenes letöltések Kiből lesz a jó nő? IPhone, Online könyvet Kiből lesz a jó nő? PDF, ingyenes Kiből lesz a jó nő? DJVU, ingyenes letöltések Kiből lesz a jó nő? TXT, letöltések Kiből lesz a jó nő? RTF, Online Kiből lesz a jó nő? FB2 , e-könyvet Kiből lesz a jó nő? letöltések TXT, ingyenes Kiből lesz a jó nő? letöltések könyvet, e-könyvet Kiből lesz a jó nő? download MOBI, letöltések Kiből lesz a jó nő? IPad, olvas Kiből lesz a jó nő? MOBI, olvas Kiből lesz a jó nő? DOC, ingyenes Kiből lesz a jó nő? AWZ, Download e-könyvet Kiből lesz a jó nő? iPad , ingyenes Kiből lesz a jó nő? DJVU, Download Kiből lesz a jó nő? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kiből lesz a jó nő? DVD, olvas Kiből lesz a jó nő? TXT, Book Kiből lesz a jó nő? letöltések DJVU, Kiből lesz a jó nő? letöltések könyvet ingyenes, Kiből lesz a jó nő? letöltések könyvet pdf ingyenes, Kiből lesz a jó nő? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kiből lesz a jó nő? pdf ingyenes, Kiből lesz a jó nő? letöltések könyvet epub ingyenes, Kiből lesz a jó nő? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply