Ki vagyok én? És ha igen, hány?

Richard David Precht - Ki vagyok én? És ha igen, hány?

A szerző barátja egy átmulatott éjszaka után mámoros rácsodálkozással kiáltotta a sötétbe: "Ki vagyok én? És ha igen, akkor hány?" – Ekkor született a könyv ötlete. A két, látszólag zavaros kérdés remekül összefoglalta mindazt, amiről filozófusok vitáznak évszázadok óta, és amit valójában mindannyian szeretnénk megfejteni a konyhaasztal mellett vagy a kocsma pultjának támaszkodva: mit jelent jó életet élni? A szerző felold minden korábbi szabályt, lerombol minden előítéletet, közel hozza a filozófiát a napi rutinhoz, hogy választ kapjunk a bennünk motoszkáló kérdéseinkre: Mit tudhatunk? Mit tehetünk? Mit remélhetünk? Arra biztat, hogy élvezzük a gondolkodás szabadságát, ne érjük be egyszerű válaszokkal, és mindig keressük a miérteket.
A könyv egy igazi másnapos világköri út: városról városra, történetről történetre, az ókori filozófiától a modern tudományokig, az agykutatástól a neurobiológiáig. Szórakoztató stílusa telitalálat. Az ember valóban úgy érzi, eleget ivott már, hogy elmélkedjen az élet értelméről, és bátran vitázzon magasröptű gondolatokkal, levesse előítéleteit, hogy végül rátaláljon önmagára, saját életének értelmére.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ki vagyok én? És ha igen, hány? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ki vagyok én? És ha igen, hány? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  396
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789633040751
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2227469 / 1081951
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ki vagyok én? És ha igen, hány? ebook, könyvet Ki vagyok én? És ha igen, hány? FB2, Download Ki vagyok én? És ha igen, hány? PDF , Download Ki vagyok én? És ha igen, hány? MOBI, Online Ki vagyok én? És ha igen, hány? könyvet, ingyenes letöltések Ki vagyok én? És ha igen, hány? IPhone, Online könyvet Ki vagyok én? És ha igen, hány? PDF, ingyenes Ki vagyok én? És ha igen, hány? DJVU, ingyenes letöltések Ki vagyok én? És ha igen, hány? TXT, letöltések Ki vagyok én? És ha igen, hány? RTF, Online Ki vagyok én? És ha igen, hány? FB2 , e-könyvet Ki vagyok én? És ha igen, hány? letöltések TXT, ingyenes Ki vagyok én? És ha igen, hány? letöltések könyvet, e-könyvet Ki vagyok én? És ha igen, hány? download MOBI, letöltések Ki vagyok én? És ha igen, hány? IPad, olvas Ki vagyok én? És ha igen, hány? MOBI, olvas Ki vagyok én? És ha igen, hány? DOC, ingyenes Ki vagyok én? És ha igen, hány? AWZ, Download e-könyvet Ki vagyok én? És ha igen, hány? iPad , ingyenes Ki vagyok én? És ha igen, hány? DJVU, Download Ki vagyok én? És ha igen, hány? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ki vagyok én? És ha igen, hány? DVD, olvas Ki vagyok én? És ha igen, hány? TXT, Book Ki vagyok én? És ha igen, hány? letöltések DJVU, Ki vagyok én? És ha igen, hány? letöltések könyvet ingyenes, Ki vagyok én? És ha igen, hány? letöltések könyvet pdf ingyenes, Ki vagyok én? És ha igen, hány? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ki vagyok én? És ha igen, hány? pdf ingyenes, Ki vagyok én? És ha igen, hány? letöltések könyvet epub ingyenes, Ki vagyok én? És ha igen, hány? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply