Ki nem mondott szavaink

Marc Levy - Ki nem mondott szavaink

Nelson Johnson nem regényt írt, hanem történeti művet, ami azonban gengsztertörténetként és karrierregényként is olvasható. A történet: Atlantic City születése a 19. század közepén, üdülővárossá fejlődése a századfordulón, gengszter-metropolisszá erősödése a szesztilalom idején, kaszinóvárossá szelídülése a világháború után, majd küzdelme a jelentéktelenségbe süllyedés ellen. A főszereplők: az amerikai gazdaság nagy álmodói és vállalkozói, a vasút- és városépítők, a szórakoztatóipar és a szerencsejáték tehetséges menedzserei, a híres gengszterek és a velük szövetséges politikusok, továbbá az erkölcsök és a rend civil és hivatásos védelmező, s nem utolsó sorban: a szórakozni vágyók tömege, Atlantic City állandó vendégei
. Nelson Johnson véleménye szerint a történelem az, amit az elérhető forrásokból össze lehet rakni. Csaknem két évtizedes kutatómunkája során nem csak az írott forrásokra támaszkodott, hanem a kor még élő tanúinak visszaemlékezéseire is. Dokumentum-regényében ők mellékszereplők, ám éppen ezért érdekesek: a nagy idők kis tanúinak köszönhetően azt is látjuk, milyenek voltak ezek a hősök a kortársak szemében.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ki nem mondott szavaink ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ki nem mondott szavaink ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789632453712
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217710 / 1073673
  Series:


  TAGS:
  Online Ki nem mondott szavaink ebook, könyvet Ki nem mondott szavaink FB2, Download Ki nem mondott szavaink PDF , Download Ki nem mondott szavaink MOBI, Online Ki nem mondott szavaink könyvet, ingyenes letöltések Ki nem mondott szavaink IPhone, Online könyvet Ki nem mondott szavaink PDF, ingyenes Ki nem mondott szavaink DJVU, ingyenes letöltések Ki nem mondott szavaink TXT, letöltések Ki nem mondott szavaink RTF, Online Ki nem mondott szavaink FB2 , e-könyvet Ki nem mondott szavaink letöltések TXT, ingyenes Ki nem mondott szavaink letöltések könyvet, e-könyvet Ki nem mondott szavaink download MOBI, letöltések Ki nem mondott szavaink IPad, olvas Ki nem mondott szavaink MOBI, olvas Ki nem mondott szavaink DOC, ingyenes Ki nem mondott szavaink AWZ, Download e-könyvet Ki nem mondott szavaink iPad , ingyenes Ki nem mondott szavaink DJVU, Download Ki nem mondott szavaink e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ki nem mondott szavaink DVD, olvas Ki nem mondott szavaink TXT, Book Ki nem mondott szavaink letöltések DJVU, Ki nem mondott szavaink letöltések könyvet ingyenes, Ki nem mondott szavaink letöltések könyvet pdf ingyenes, Ki nem mondott szavaink pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ki nem mondott szavaink pdf ingyenes, Ki nem mondott szavaink letöltések könyvet epub ingyenes, Ki nem mondott szavaink ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply