Kezünkben az egészség


Kezünkről általában viszonylag keveset tudunk, pedig a kezek életerőnk jelzői, és az ujjak mozgékonysága testünk rugalmasságát tükrözi. Az indiai gyógyászatban az ujjtartásokat, az ún. mudrákat az energetikai, fizikai és pszichikai egyensúly megteremtésére használják. Segítségükkel szó szerint saját kezünkbe vehetjük egészségünket.
A könyvben 76 gyógyító mudrát találhatunk fotóval és részletes leírással.
Kinél alkalmazható az ujjegyensúly?
Mindenkinél, hiszen napi néhány perc gyakorlással csodálatos eredményeket érhetünk el. Különösen ajánljuk
– nehezen tanuló gyermekeknek,
– idős embereknek, akik keveset mozognak,
– betegeknek, a gyorsabb gyógyulás érdekében.
Mikor alkalmazható?
Alapvetően bármikor. Jól kihasználhatjuk az időt, amikor
– autóban vagy tömegközlekedési eszközön utazunk,
– tévét nézünk vagy olvasunk,
– reggeli ébredés után vagy este, lefekvés előtt. Szokásunkká tehetjük, ha
– nehéz feladatba kezdünk,
– stresszhelyzetben vagyunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kezünkben az egészség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kezünkben az egészség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  193
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  184 gr
  ISBN:
  9789638120212
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2085102 / 1057614
  Translator:


  TAGS:
  Online Kezünkben az egészség ebook, könyvet Kezünkben az egészség FB2, Download Kezünkben az egészség PDF , Download Kezünkben az egészség MOBI, Online Kezünkben az egészség könyvet, ingyenes letöltések Kezünkben az egészség IPhone, Online könyvet Kezünkben az egészség PDF, ingyenes Kezünkben az egészség DJVU, ingyenes letöltések Kezünkben az egészség TXT, letöltések Kezünkben az egészség RTF, Online Kezünkben az egészség FB2 , e-könyvet Kezünkben az egészség letöltések TXT, ingyenes Kezünkben az egészség letöltések könyvet, e-könyvet Kezünkben az egészség download MOBI, letöltések Kezünkben az egészség IPad, olvas Kezünkben az egészség MOBI, olvas Kezünkben az egészség DOC, ingyenes Kezünkben az egészség AWZ, Download e-könyvet Kezünkben az egészség iPad , ingyenes Kezünkben az egészség DJVU, Download Kezünkben az egészség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kezünkben az egészség DVD, olvas Kezünkben az egészség TXT, Book Kezünkben az egészség letöltések DJVU, Kezünkben az egészség letöltések könyvet ingyenes, Kezünkben az egészség letöltések könyvet pdf ingyenes, Kezünkben az egészség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kezünkben az egészség pdf ingyenes, Kezünkben az egészség letöltések könyvet epub ingyenes, Kezünkben az egészség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply