Kézikönyv a boldogsághoz

Marietta Student - Kézikönyv a boldogsághoz

Évekkel ezelőtt, egyik éjjel arra riadtam fel, hogy egy elefánt ül a mellkasomon és a szívem ki akar ugrani a helyéről, úgy kalapál. Ekkor az egyik piacvezető logisztikai cég kereskedelmi vezetőjeként dolgoztam és sejtelmem sem volt arról, mit kezdjek azzal a hatalmas vas-marokkal, mely úgy összeszorítja a mellkasomat, hogy levegőt is alig kapok. A szürke hétköznapok sodrásában észre sem vettem, hogy kiégtem. A pánikrohamok megbénítottak, a rettegés úrrá lett az életemen, már autóba sem mertem ülni egyedül.
Mindez mára csak egy rossz emlék.
Az életem azóta gyökeresen megváltozott. Erősebb vagyok, mint valaha, azt csinálom, ami boldoggá tesz. Valódi kapcsolatba kerültem önmagammal, egóm helyett érzelmeim, megérzéseim vezetnek. A szorongás és egyéb borzalmas tünetek már régóta a múltéi, ezeket – így visszatekintve – egy csodálatos utazás első lépéseinek tartom, melyre nélkülük talán soha nem szántam volna el magam.
Könyvemben az én tapasztalataimat osztom meg Veled. Az utat, ami a megrekedtségből a teljes és boldog élethez vezet. Nem ígérek kevesebbet, mint azt, hogy nagyon is konkrét eszközöket adok a kezedbe, olyanokat, melyek segítségével úrrá lehetsz a félelmeiden, fel tudod dolgozni a gyászt, meglelheted a saját életed értelmét, megvalósíthatod az álmaidat, gazdag és sikeres lehetsz!
Nem olcsó közhelyekkel szúrom ki a szemed, hanem őszintén elmondom mit és hogyan tegyél ahhoz, hogy egy erős és független, szabad életet élhess!
A kezedben tartod a boldogságod kulcsát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kézikönyv a boldogsághoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kézikönyv a boldogsághoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789631298109
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708310 / 1170316  TAGS:
  Online Kézikönyv a boldogsághoz ebook, könyvet Kézikönyv a boldogsághoz FB2, Download Kézikönyv a boldogsághoz PDF , Download Kézikönyv a boldogsághoz MOBI, Online Kézikönyv a boldogsághoz könyvet, ingyenes letöltések Kézikönyv a boldogsághoz IPhone, Online könyvet Kézikönyv a boldogsághoz PDF, ingyenes Kézikönyv a boldogsághoz DJVU, ingyenes letöltések Kézikönyv a boldogsághoz TXT, letöltések Kézikönyv a boldogsághoz RTF, Online Kézikönyv a boldogsághoz FB2 , e-könyvet Kézikönyv a boldogsághoz letöltések TXT, ingyenes Kézikönyv a boldogsághoz letöltések könyvet, e-könyvet Kézikönyv a boldogsághoz download MOBI, letöltések Kézikönyv a boldogsághoz IPad, olvas Kézikönyv a boldogsághoz MOBI, olvas Kézikönyv a boldogsághoz DOC, ingyenes Kézikönyv a boldogsághoz AWZ, Download e-könyvet Kézikönyv a boldogsághoz iPad , ingyenes Kézikönyv a boldogsághoz DJVU, Download Kézikönyv a boldogsághoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kézikönyv a boldogsághoz DVD, olvas Kézikönyv a boldogsághoz TXT, Book Kézikönyv a boldogsághoz letöltések DJVU, Kézikönyv a boldogsághoz letöltések könyvet ingyenes, Kézikönyv a boldogsághoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Kézikönyv a boldogsághoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kézikönyv a boldogsághoz pdf ingyenes, Kézikönyv a boldogsághoz letöltések könyvet epub ingyenes, Kézikönyv a boldogsághoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply