Kézdoktor

Késmárki László - Kézdoktor


Ahogy az emberi alak visszatükrözi a világegyetem isteni mintáját, úgy minden egyes része, szerve holografikus módon (mint valami öntőforma) a meg-nyilvánult univerzum mögött létező energia-és információtér struktúráinak foglalata.
A hagyományos keleti orvoslásban már az időszámítás előtt ismerték a test különböző tükröződési zónáit (mikro-reflex-rendszereit), ahol kis területekre koncentrálódva megtalálhatóak a test akupunktúrás pontjainak a megfelelői. A 14 meridián minden egyes pontja eltérő hullámhosszúságú kozmikus energiákat, rezgésinformációkat képes behangolni. Ezek mindegyike megta-lálható a kézen a kézfejen és a tenyéren is.
A szerző a teljesség igényével mutatja be a kéz energiavonalait (14 mikro-meridián- ját) és 345 energiapontját (valamint azok terápiáját), miközben 555 betegségre javasol a gyógyító kéztartások, az ujjakupresszúra, az akupunktúra, a masszázsterápiák, a reiki eljárásait ötvöző öngyógyító techni-kákat.
A Kézdoktor nem pótolhatja a hagyományos orvosi eljárást (pl. súlyos sérü-lések, traumák esetén), de a klasszikus gyógymódok kiegészítéseként súlyos betegségek kezelésében is jó hatásfokkal alkalmazható.
Bármilyen más betegség esetén (legyen az akut vagy krónikus) hatékonyan hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, ellazítja az idegrendszert, fokozza a test vala-mennyi funkcióját, beindítja az öngyógyító folyamatokat, ezáltal lerövidíti a teljes gyógyulás időtartamát. Kiválóan alkalmazható a fájdalomcsillapítás mellett betegségek megelőzésére, ellazulásra, izomrendszerünk blokkjainak kioldására, magas energiaszint elérésére, bioenergetikai kiegyensúlyozásra, a pszichomentális egyensúly megteremtésére egyaránt.
Az egész test élettani funkcióját szabályozó egyszerre gyógyító és megelőző eljárás az egészség megóvása mellett eltávolítja a test csatornáinak energiablokádjait, fokozza az energia áramlását; enyhíti a fáradtságot, energiával tölt fel; megszünteti a toxinok okozta testi merevséget; segít helyreállítani a test mikro-és makrokozmi- kus erőinek az egyensúlyát.
A módszer bármilyen körülmények között használható, mivel kezünk mindig kéznél van.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kézdoktor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kézdoktor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  524 gr
  ISBN:
  9789638975232
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2599503 / 1144272  TAGS:
  Online Kézdoktor ebook, könyvet Kézdoktor FB2, Download Kézdoktor PDF , Download Kézdoktor MOBI, Online Kézdoktor könyvet, ingyenes letöltések Kézdoktor IPhone, Online könyvet Kézdoktor PDF, ingyenes Kézdoktor DJVU, ingyenes letöltések Kézdoktor TXT, letöltések Kézdoktor RTF, Online Kézdoktor FB2 , e-könyvet Kézdoktor letöltések TXT, ingyenes Kézdoktor letöltések könyvet, e-könyvet Kézdoktor download MOBI, letöltések Kézdoktor IPad, olvas Kézdoktor MOBI, olvas Kézdoktor DOC, ingyenes Kézdoktor AWZ, Download e-könyvet Kézdoktor iPad , ingyenes Kézdoktor DJVU, Download Kézdoktor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kézdoktor DVD, olvas Kézdoktor TXT, Book Kézdoktor letöltések DJVU, Kézdoktor letöltések könyvet ingyenes, Kézdoktor letöltések könyvet pdf ingyenes, Kézdoktor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kézdoktor pdf ingyenes, Kézdoktor letöltések könyvet epub ingyenes, Kézdoktor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply