Kezdet és vég a célkeresztben (Az “Emberek a célkeresztben” folytatása)


Ismertető: Valóban beléptünk a Vízöntő korába vagy véglegesen elpuszítjuk önmagunkat és a Földet? Mi az, ami leginkább fenyeget bennünket: a túlnépesedés, és ezáltal az éhínség, a nukleáris katasztrófák, az ózonlyuk növekedése, az AIDS, az Ebola-vírus vagy a hozzá hasonlók.
Egyesek reménykednek abban, hogy a földönkívüliek eljönnek a Földre segítve kilábalni az emberiségnek az elkerülhetetlen katasztrófából.
Már az ókori görög csillagászok is megfigyelték, hogy az egyes bolygók mozgása, viselkedése periodikus jellegű. Ebből arra a következtetésre jutottak, hogy a földi élet az összes bolygó által meghatározott hosszabb periódusok irányítják. Ez idő alatt az összes bolygó visszatér arra a pontra, ahol a teremtés pillanatában volt. Számukra az időnek volt kezdete és vége. Biztosra vették, hogy a történelem egyszer véget ér, majd ugyanabban a sorrendben ismétli önmagát.
A könyv szerzője, a neves pszichológusnő – aki elsőként vállalta fel Magyarországon az UFO-eltérítések pszichológiai kutatását is – segítséget nyújt eligazodni a jelen legnagyobb problémái között, izgalmas, elgondolkoztató formában. – További ismertető: “Belelapozás”.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv – név/ajándékozási beírással
  Publisher:
  Haal Kiadó
  Number of Pages:
  227
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  0589000453615
  Year of publication:
  1997
  Commodity code:
  SL#2105164133  TAGS:
  Online Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) ebook, könyvet Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) FB2, Download Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) PDF , Download Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) MOBI, Online Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) könyvet, ingyenes letöltések Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) IPhone, Online könyvet Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) PDF, ingyenes Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) DJVU, ingyenes letöltések Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) TXT, letöltések Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) RTF, Online Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) FB2 , e-könyvet Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) letöltések TXT, ingyenes Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) letöltések könyvet, e-könyvet Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) download MOBI, letöltések Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) IPad, olvas Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) MOBI, olvas Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) DOC, ingyenes Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) AWZ, Download e-könyvet Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) iPad , ingyenes Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) DJVU, Download Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) DVD, olvas Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) TXT, Book Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) letöltések DJVU, Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) letöltések könyvet ingyenes, Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) letöltések könyvet pdf ingyenes, Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) pdf ingyenes, Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) letöltések könyvet epub ingyenes, Kezdet és vég a célkeresztben (Az "Emberek a célkeresztben" folytatása) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply