Ketten a pályán


A kiadvány a Magyarországon szinte ismeretlen állásmegosztásról (job sharing) szóló elméleti és gyakorlati útmutató. Az állásmegosztás (job sharing) minél szélesebb körű elterjedése minden érintett – munkavállalók, munkáltatók és a társadalom egésze – számára alternatívát jelenthet az előttük álló életvezetési, munkaszervezési, illetve foglalkoztatási, sőt demográfiai kihívásoknak való megfelelésben.

Magyarországon is egyértelműen érzékelhető, hogy globalizációból adódó növekvő versenyképességi követelményeknek való megfelelés gazdasági kényszere folytán a hagyományos, szociális biztonságot nyújtó munkavállalási lehetőségek beszűkültek. Ugyanakkor a világ fejlett régióiban a korábbi foglalkoztatási formák mellett teret nyertek a rugalmasabb munkaszervezési módszerek, melyek új munkavállalói rétegek munkaerőpiacra történő bekapcsolódódását tették lehetővé.

E rugalmas munkaszervezési formák a kormányzatok munkavállalói biztonság megteremtésére irányuló erőfeszítéseivel kiegészülve munkáltatók és munkavállalók számára egyaránt előnyös, a piac, a verseny diktálta követelményeknek, a minőségi elvárásoknak való megfelelés, illetve az életminőség szempontjából fenntartható megoldásokat eredményezhetnek. A tipikusnak tekintett teljes munkaidős, határozatlan időre szóló foglalkoztatás mellett ma már szinte ugyanolyan arányúnak mondható az ún. atipikus formában megvalósuló munkavégzés.

A kiadvány ezeket a nem tipikus, a klasszikustól eltérő megoldásokat mutatja be, közülük is kiemelten a ma még kevéssé ismert munkaszervezési módszert, az állásmegosztást (job sharing), mely alapesetben egy teljes munkaidős állás, az azzal járó feladatok, felelősség és fizetés két ember közötti megosztását jelenti.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ketten a pályán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ketten a pályán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  90
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9789630632713
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2122960 / 1021084  TAGS:
  Online Ketten a pályán ebook, könyvet Ketten a pályán FB2, Download Ketten a pályán PDF , Download Ketten a pályán MOBI, Online Ketten a pályán könyvet, ingyenes letöltések Ketten a pályán IPhone, Online könyvet Ketten a pályán PDF, ingyenes Ketten a pályán DJVU, ingyenes letöltések Ketten a pályán TXT, letöltések Ketten a pályán RTF, Online Ketten a pályán FB2 , e-könyvet Ketten a pályán letöltések TXT, ingyenes Ketten a pályán letöltések könyvet, e-könyvet Ketten a pályán download MOBI, letöltések Ketten a pályán IPad, olvas Ketten a pályán MOBI, olvas Ketten a pályán DOC, ingyenes Ketten a pályán AWZ, Download e-könyvet Ketten a pályán iPad , ingyenes Ketten a pályán DJVU, Download Ketten a pályán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ketten a pályán DVD, olvas Ketten a pályán TXT, Book Ketten a pályán letöltések DJVU, Ketten a pályán letöltések könyvet ingyenes, Ketten a pályán letöltések könyvet pdf ingyenes, Ketten a pályán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ketten a pályán pdf ingyenes, Ketten a pályán letöltések könyvet epub ingyenes, Ketten a pályán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply