Kétté


Álmodni csak múlt időben érdemes.

Tettárik Tamás sok év elteltével hazalátogat Magyarországra, hogy átvegye örökségét elhunyt nagyanyja után. Ő az egyedüli örökös. Nehezen barátkozik meg ezzel az új helyzettel. Minél előbb szeretne megszabadulni minden értéktől, mely a hagyaték részét képezi és egykori családjához köti.
Anna grafikus, nemrégiben végezte el az egyetemet, egy multinál robotol napi tizenkét órában, és elégedetlen a jelenlegi helyzetével. Gyerekkori barátnőjével, Eszterrel egy új és tartalmasabb életet terveznek. Anna saját kávézóról álmodozik, ahol mindenki, aki betér hozzájuk, nyugalomra talál.
A három ember sorsa egy közös ponton találkozik. Valahogyan, valamiért. Misztikus kaland veszi kezdetét, amelyből többé senki számára nincs visszalépési lehetőség. Ahol a megnyíló kapuk azonnal be is záródnak, és csak egyetlen irányba, egy titkokkal teli világba vezet az út. Egy világba, ahol a jelen minden akaratát könnyedén felülírja a múlt önző sivársága.

Kétté. Egy regény, amelyben minden bizonytalan. Fájóan szép, dermesztően valóságos. Mert mindenki múltjában lappang valami feledésre váró, szívszorító titok, múltbéli történet. Mindenkiben, a lelke mélyén, a hajszálerek repedései közt ott lappang folyton támadón egy csipetnyi "Kétté".
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kétté ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kétté ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9786155055133
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2490003 / 1110851  TAGS:
  Online Kétté ebook, könyvet Kétté FB2, Download Kétté PDF , Download Kétté MOBI, Online Kétté könyvet, ingyenes letöltések Kétté IPhone, Online könyvet Kétté PDF, ingyenes Kétté DJVU, ingyenes letöltések Kétté TXT, letöltések Kétté RTF, Online Kétté FB2 , e-könyvet Kétté letöltések TXT, ingyenes Kétté letöltések könyvet, e-könyvet Kétté download MOBI, letöltések Kétté IPad, olvas Kétté MOBI, olvas Kétté DOC, ingyenes Kétté AWZ, Download e-könyvet Kétté iPad , ingyenes Kétté DJVU, Download Kétté e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kétté DVD, olvas Kétté TXT, Book Kétté letöltések DJVU, Kétté letöltések könyvet ingyenes, Kétté letöltések könyvet pdf ingyenes, Kétté pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kétté pdf ingyenes, Kétté letöltések könyvet epub ingyenes, Kétté ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply