Két szín alatt

Daniela Hodrová - Két szín alatt

Micsoda nyugodt hely is egy temető… Egy fenét! Prágában, az oląanyi temetőben akkora a jövésmenés, hogy beleszédül az ember. Persze a fal túloldalán lévő házban ugyanez a helyzet, így aztán nincs is olyan jelentősége, hogy valaki itt van-e még, vagy már odaát. A világ történéseit csak látszatra bontja két színre a valós és a szellemi létezés. A két szín a lényegibb, amelyen a személyiség párhuzamosan játszik a nagy színpadon. És itt nem csak a kétszínű házmesterre, az átlagpolgár gyávaságból és restségből fakadó megalkuvására kell gondolni, hiszen annyi minden más miatt is kettéválhat a látszat és a belső való. A 75 rövid fejezetből kirajzolódó mozaik a 20. századi Prága képe, amely egyben tipikus kelet-európai helyzetkép is, de a hely- és korrajzon túl Hodrová műve sokkal inkább a lélek értelmének mágikus, irodalmi keresése, misztikus felfedezőút, amely elsöpri az idő által emelt határfalakat. Prága városa különleges, mágikus hellyé válik, s ez, valamint a töredezett szerkezet és a kronológiai rend megbolygatása leginkább Joyce és Woolf műveihez teszi hasonlóvá a regényt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Két szín alatt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Két szín alatt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  230
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789632799506
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2702060 / 1167943
  Series:


  TAGS:
  Online Két szín alatt ebook, könyvet Két szín alatt FB2, Download Két szín alatt PDF , Download Két szín alatt MOBI, Online Két szín alatt könyvet, ingyenes letöltések Két szín alatt IPhone, Online könyvet Két szín alatt PDF, ingyenes Két szín alatt DJVU, ingyenes letöltések Két szín alatt TXT, letöltések Két szín alatt RTF, Online Két szín alatt FB2 , e-könyvet Két szín alatt letöltések TXT, ingyenes Két szín alatt letöltések könyvet, e-könyvet Két szín alatt download MOBI, letöltések Két szín alatt IPad, olvas Két szín alatt MOBI, olvas Két szín alatt DOC, ingyenes Két szín alatt AWZ, Download e-könyvet Két szín alatt iPad , ingyenes Két szín alatt DJVU, Download Két szín alatt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Két szín alatt DVD, olvas Két szín alatt TXT, Book Két szín alatt letöltések DJVU, Két szín alatt letöltések könyvet ingyenes, Két szín alatt letöltések könyvet pdf ingyenes, Két szín alatt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Két szín alatt pdf ingyenes, Két szín alatt letöltések könyvet epub ingyenes, Két szín alatt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply