Kereső-mese

Kamarás István - Kereső-mese

Ez a mese is a hagyományos mesékben gyökerezik. Felbukkan benne a gyerekek számára ismerős garabonciás, a hollófernyiges, a királylány és a gonosz törpe. Egyesek kissé másképpen mutatkoznak: például itt Csipkerózsika helyett Kamupipőke-Csipkejózsika-Jozefina jelenik meg. Ráadásul olyan szereplők is felbukkannak, akik eddig nem szerepeltek mesében, csak detektívregényben (Hercule Poirot, a legendás magándetektív), egyperces novellában (Wolfné) vagy a Brehm-féle Allatok világa 7. kötetében (a pézsmatulok). És mi mást keresnének a szereplők ebben a mesében, mint… Na mit? Nem mást, mint életük értelmét. De nagyon. És keresztülkasul mindenen. És az olvasókkal együtt. Mert nélkülük semmire sem mennek. Hogy az olvasók dolga könnyebb legyen, a szerző unokájának, Kamarás Milánnak a varázslatos rajzai segítik belendíteni az olvasók képzeletét. Fekete-fehérek ezek a rajzok, hogy a mesehősökkel együtt kutató olvasók színes képzetvilága is kellőképpen működhessen. Mit is kívánhat a kiadó? Sikeres együttműködést a keresésben – mert aki keres, az talál!A Könyv Magyarul!


Letöltések Kereső-mese ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kereső-mese ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  94
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789639957527
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229126 / 1083593  TAGS:
  Online Kereső-mese ebook, könyvet Kereső-mese FB2, Download Kereső-mese PDF , Download Kereső-mese MOBI, Online Kereső-mese könyvet, ingyenes letöltések Kereső-mese IPhone, Online könyvet Kereső-mese PDF, ingyenes Kereső-mese DJVU, ingyenes letöltések Kereső-mese TXT, letöltések Kereső-mese RTF, Online Kereső-mese FB2 , e-könyvet Kereső-mese letöltések TXT, ingyenes Kereső-mese letöltések könyvet, e-könyvet Kereső-mese download MOBI, letöltések Kereső-mese IPad, olvas Kereső-mese MOBI, olvas Kereső-mese DOC, ingyenes Kereső-mese AWZ, Download e-könyvet Kereső-mese iPad , ingyenes Kereső-mese DJVU, Download Kereső-mese e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kereső-mese DVD, olvas Kereső-mese TXT, Book Kereső-mese letöltések DJVU, Kereső-mese letöltések könyvet ingyenes, Kereső-mese letöltések könyvet pdf ingyenes, Kereső-mese pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kereső-mese pdf ingyenes, Kereső-mese letöltések könyvet epub ingyenes, Kereső-mese ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply