Keresd az alkalmat

Jennifer Probst - Keresd az alkalmat

Verilyben sikeresen működik a házasságközvetítő, amelyet Kate Seymour irányít két barátnőjével karöltve. Kate nem pusztán okos üzletasszony, de titkos erő birtokában is van: amikor a szerelem ott vibrál a levegőben, akkor mintha áramütés érné. Ezt érzi, amikor találkozik Slade Montgomeryvel, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéddel, aki egy napon beront a házasságközvetítő irodába, és bizonyítékot követel: nem teszik-e tönkre az ő sérülékeny húgát, aki Kate legújabb ügyfele? Kate csak úgy tudja meggyőzni a férfit arról, hogy ő nem csaló, ha megtalálja neki álmai asszonyát. De vajon sikerül-e Kate-nek megtartania a két lépés távolságot, amikor a férfi olyan hatással van rá, hogy szinte remeg a lába a jelenlétében? Vagy talán a házasságközvetítő is révbe ér egyszer?A Könyv Magyarul!


Letöltések Keresd az alkalmat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Keresd az alkalmat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.8 x 19.8 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  395
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789633104668
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Keresd az alkalmat ebook, könyvet Keresd az alkalmat FB2, Download Keresd az alkalmat PDF , Download Keresd az alkalmat MOBI, Online Keresd az alkalmat könyvet, ingyenes letöltések Keresd az alkalmat IPhone, Online könyvet Keresd az alkalmat PDF, ingyenes Keresd az alkalmat DJVU, ingyenes letöltések Keresd az alkalmat TXT, letöltések Keresd az alkalmat RTF, Online Keresd az alkalmat FB2 , e-könyvet Keresd az alkalmat letöltések TXT, ingyenes Keresd az alkalmat letöltések könyvet, e-könyvet Keresd az alkalmat download MOBI, letöltések Keresd az alkalmat IPad, olvas Keresd az alkalmat MOBI, olvas Keresd az alkalmat DOC, ingyenes Keresd az alkalmat AWZ, Download e-könyvet Keresd az alkalmat iPad , ingyenes Keresd az alkalmat DJVU, Download Keresd az alkalmat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Keresd az alkalmat DVD, olvas Keresd az alkalmat TXT, Book Keresd az alkalmat letöltések DJVU, Keresd az alkalmat letöltések könyvet ingyenes, Keresd az alkalmat letöltések könyvet pdf ingyenes, Keresd az alkalmat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Keresd az alkalmat pdf ingyenes, Keresd az alkalmat letöltések könyvet epub ingyenes, Keresd az alkalmat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply