Kérdések Istenhez


A szerzőnő könyve első fejezetének címében feltett kérdése (Miért?) kifejezi törekvésének drámaiságát, hogy megkeresse okát annak az állatokat ért szenvedéshalmaznak, amelyet Az állatok nyomorúsága című művében már az olvasók elé tárt. A válasz megtalálásához segítségül hívja a Biblia, a világvallások és az ezotéria irodalmát.
A Szentírásban az állatok életére és a velük való bánásmódra vonatkozó kijelentések felidézésével válaszol a mára tragikus méreteket öltött ember- és állatellenes megnyilvánulásokra. A történelem során kiütköző emberi felelőtlenség, kegyetlenség felsorakoztatása sokkolóan hat minden jóérzésű emberre. A szerző szubjektív világfelfogását jellemzi, ahogyan megpróbálja összeegyeztetni az evolúcióelméletet a teremtéssel, magyarázataiba ráadásul – a kereszténységet tökéletlen buddhizmusnak titulálva – a reinkarnáció tanát is belekeverve.
A kötet nagy erénye viszont, hogy ismét felhívja a figyelmet az állatkísérletek kapcsán felvetődő súlyos etikai problémákra, a nagyüzemi állattartás brutalitására, a könyörtelen állatviadalokra, állatkínzásokra, a magyar állatvédelmi törvény fogyatékosságaira és a szemlélet mielőbbi megváltoztatására.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kérdések Istenhez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kérdések Istenhez ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  218
  Cover:
  STITCHED
  ISBN:
  9637088016
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2082748 / 1121027
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Kérdések Istenhez ebook, könyvet Kérdések Istenhez FB2, Download Kérdések Istenhez PDF , Download Kérdések Istenhez MOBI, Online Kérdések Istenhez könyvet, ingyenes letöltések Kérdések Istenhez IPhone, Online könyvet Kérdések Istenhez PDF, ingyenes Kérdések Istenhez DJVU, ingyenes letöltések Kérdések Istenhez TXT, letöltések Kérdések Istenhez RTF, Online Kérdések Istenhez FB2 , e-könyvet Kérdések Istenhez letöltések TXT, ingyenes Kérdések Istenhez letöltések könyvet, e-könyvet Kérdések Istenhez download MOBI, letöltések Kérdések Istenhez IPad, olvas Kérdések Istenhez MOBI, olvas Kérdések Istenhez DOC, ingyenes Kérdések Istenhez AWZ, Download e-könyvet Kérdések Istenhez iPad , ingyenes Kérdések Istenhez DJVU, Download Kérdések Istenhez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kérdések Istenhez DVD, olvas Kérdések Istenhez TXT, Book Kérdések Istenhez letöltések DJVU, Kérdések Istenhez letöltések könyvet ingyenes, Kérdések Istenhez letöltések könyvet pdf ingyenes, Kérdések Istenhez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kérdések Istenhez pdf ingyenes, Kérdések Istenhez letöltések könyvet epub ingyenes, Kérdések Istenhez ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply