Kérdések és válaszok a Horthy-korról

Egry Gábor - Ignácz Károly - Konok Péter - Sipos Balázs - Kérdések és válaszok a Horthy-korról

Létezett-e olyan, hogy Horthy-rendszer? Náci kollaboráns vagy németellenes ellenálló volt-e Horthy Miklós? Mi a zsidó? Rémületet keltett-e a felvidéki szellem? Milyen feminizmus volt a keresztény-konzervatív világban? Miért nem lett olajsejkség Zalából? Hány millió koldus országa volt Magyarország? Bűnös város volt-e Budapest? Amerikanizálódott-e a kultúra a két világháború között? Hová lett a budai világítótorony? és így tovább. E kötetben egymás után sorakoznak a legkülönfélébb kérdésekre adott válaszok egy olyan korszakról, amelyről az utóbbi években nemcsak a történészek vitáznak, hanem közéleti diskurzusokban is folyamatosan jelen van.
Ezt a könyvet sokféleképp lehet olvasni. Akár hagyományosan, az elejétől a végéig, akár tematikus kérdéscsoportonként: a politika, gazdaság, társadalom, kultúra, mindennapi élet és további egységek szerint, vagy akár tetszőleges kérdéstől elindulva a kereszthivatkozásokat követve, mindig új és újabb kérdésekhez és válaszokhoz jutva. Vagy csak az éppen minket érdeklő kérdést elolvasva, bárhol és bármikor, utazás vagy várakozás közben, amikor épp egy kérdés-válasznyi időnk van.
De olvashatjuk többféleképpen egyéni beállítódásunk szerint is: saját vagy családi sérelmeink, jó és rossz tapasztalataink, a büszkeség ki mindenkit és mi mindent adtunk a világnak , vagy természetes előítéleteink mentén. És mert minden könyvben kérdéseinkre keressük a választ, ez a kötet megkísérli, hogy néhány mindenki fejében ott bujkáló kérdést szakszerűen és röviden megválaszoljon a sokféle igazság mögött rejlő történeti valóságot kutatva.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kérdések és válaszok a Horthy-korról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kérdések és válaszok a Horthy-korról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  188
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789633383889
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2617248 / 1146993
  Series:


  TAGS:
  Online Kérdések és válaszok a Horthy-korról ebook, könyvet Kérdések és válaszok a Horthy-korról FB2, Download Kérdések és válaszok a Horthy-korról PDF , Download Kérdések és válaszok a Horthy-korról MOBI, Online Kérdések és válaszok a Horthy-korról könyvet, ingyenes letöltések Kérdések és válaszok a Horthy-korról IPhone, Online könyvet Kérdések és válaszok a Horthy-korról PDF, ingyenes Kérdések és válaszok a Horthy-korról DJVU, ingyenes letöltések Kérdések és válaszok a Horthy-korról TXT, letöltések Kérdések és válaszok a Horthy-korról RTF, Online Kérdések és válaszok a Horthy-korról FB2 , e-könyvet Kérdések és válaszok a Horthy-korról letöltések TXT, ingyenes Kérdések és válaszok a Horthy-korról letöltések könyvet, e-könyvet Kérdések és válaszok a Horthy-korról download MOBI, letöltések Kérdések és válaszok a Horthy-korról IPad, olvas Kérdések és válaszok a Horthy-korról MOBI, olvas Kérdések és válaszok a Horthy-korról DOC, ingyenes Kérdések és válaszok a Horthy-korról AWZ, Download e-könyvet Kérdések és válaszok a Horthy-korról iPad , ingyenes Kérdések és válaszok a Horthy-korról DJVU, Download Kérdések és válaszok a Horthy-korról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kérdések és válaszok a Horthy-korról DVD, olvas Kérdések és válaszok a Horthy-korról TXT, Book Kérdések és válaszok a Horthy-korról letöltések DJVU, Kérdések és válaszok a Horthy-korról letöltések könyvet ingyenes, Kérdések és válaszok a Horthy-korról letöltések könyvet pdf ingyenes, Kérdések és válaszok a Horthy-korról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kérdések és válaszok a Horthy-korról pdf ingyenes, Kérdések és válaszok a Horthy-korról letöltések könyvet epub ingyenes, Kérdések és válaszok a Horthy-korról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply