Képet öltött az Ige

Kerny Terézia - Móser Zoltán - Képet öltött az Ige

Ki volt e kimagaslóan tehetséges művész? Életrajza homályos, a XIV. századi Magyar Királyságban működött, két fennmaradt portréja miatt vált a középkori magyar festészet legtöbbet emlegetett művészévé. Egyik portré feliratszalagján radkersburginak nevezi magát, vezetékneve, az aquila /sas/ Jézus kedves tanítványára, az evangélista Szent Jánosra utal, akinek attribútuma a keresztény szimbólumrendszerben a sas, s aki valószínűleg a festő védőszentje volt. Gózon Imre (1828-1918) szentgyörgyvölgyi református kántortanító fölfedezésének köszönhetően ismerte meg őt a világ a Zala vármegyei Toronyhely, Bántornya, illetve Velemér középkori templomának freskóiról. A falképek óriási revelációt keltettek művészi és tudományos berkekben. A képek tematikáját és egyháztörténeti hátterét feldolgozó szerzőpáros tanulmánykötetét Mózer Zoltán fotói teszik kivételesen értékessé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Képet öltött az Ige ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Képet öltött az Ige ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  630 gr
  ISBN:
  9789636623562
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213701 / 1069355  TAGS:
  Online Képet öltött az Ige ebook, könyvet Képet öltött az Ige FB2, Download Képet öltött az Ige PDF , Download Képet öltött az Ige MOBI, Online Képet öltött az Ige könyvet, ingyenes letöltések Képet öltött az Ige IPhone, Online könyvet Képet öltött az Ige PDF, ingyenes Képet öltött az Ige DJVU, ingyenes letöltések Képet öltött az Ige TXT, letöltések Képet öltött az Ige RTF, Online Képet öltött az Ige FB2 , e-könyvet Képet öltött az Ige letöltések TXT, ingyenes Képet öltött az Ige letöltések könyvet, e-könyvet Képet öltött az Ige download MOBI, letöltések Képet öltött az Ige IPad, olvas Képet öltött az Ige MOBI, olvas Képet öltött az Ige DOC, ingyenes Képet öltött az Ige AWZ, Download e-könyvet Képet öltött az Ige iPad , ingyenes Képet öltött az Ige DJVU, Download Képet öltött az Ige e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Képet öltött az Ige DVD, olvas Képet öltött az Ige TXT, Book Képet öltött az Ige letöltések DJVU, Képet öltött az Ige letöltések könyvet ingyenes, Képet öltött az Ige letöltések könyvet pdf ingyenes, Képet öltött az Ige pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Képet öltött az Ige pdf ingyenes, Képet öltött az Ige letöltések könyvet epub ingyenes, Képet öltött az Ige ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply