Képes világegyetem


Ez a különleges könyv új nézőpontból vizsgálja varázslatos Világegyetemünket. A legnagyobb földi csillagvizsgálók és a Föld körül keringő obszervatóriumok, például a Hubble-űrtávcső legszebb csillagászati felvételeinek közreadásával és részletes elemzésével segít az olvasónak felfogni a mindenség jelenségeit.
Ezeket a látványos felvételeket nagy körültekintéssel válogattuk ki, és olyan sorrendben mutatjuk be őket, hogy a legszemléletesebben mondják el a Világegyetem történetét. Bemutatjuk a csillagok sorsát a születésüktől a haláltusájukig, a csillaghalmazok és a galaxisok örök szépségét éppúgy, mint a pulzárok és a kvazárok titkait.
Azért, hogy a bemutatott objektumokat el tudjuk helyezni az égen, mindegyik mellé kis keresőtérképet is tettünk, amely az égbolton és az adott csillagképen belüli helyzetét mutatja meg.
Robin Kerrod a csillagászat és a világűr szakértője. A közelmúltban magyarul is megjelent, népszerű könyve a Hubble: Ablak a Világegyetemre. A Brit Csillagászati Társaság tagjaként Robin Kerrod rendszeresen ellátogat a világ legnagyobb csillagvizsgálóiba és űrközpontjaiba, megfigyeli a fogyatkozásokat és az üstökösöket, vagy egyszerűen csak gyönyörködik a csillagos ég szépségében- a legnagyobb előszeretettel Ausztráliából, ahol a legmegragadóbb a csillagos ég. Nagy – Britanniában él, nem messze a legősibb csillagvizsgálótól, a Stonehenge-től.A Könyv Magyarul!


Letöltések Képes világegyetem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Képes világegyetem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv – karcos borító – kopottas – sérült borító
  Kiadó:
  Gabo Kiadó
  Oldalak száma:
  192
  Kötés:
  karton
  Súly:
  500 gr
  ISBN:
  0669001272214
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  SL#2104219320  TAGS:
  Online Képes világegyetem ebook, könyvet Képes világegyetem FB2, Download Képes világegyetem PDF , Download Képes világegyetem MOBI, Online Képes világegyetem könyvet, ingyenes letöltések Képes világegyetem IPhone, Online könyvet Képes világegyetem PDF, ingyenes Képes világegyetem DJVU, ingyenes letöltések Képes világegyetem TXT, letöltések Képes világegyetem RTF, Online Képes világegyetem FB2 , e-könyvet Képes világegyetem letöltések TXT, ingyenes Képes világegyetem letöltések könyvet, e-könyvet Képes világegyetem download MOBI, letöltések Képes világegyetem IPad, olvas Képes világegyetem MOBI, olvas Képes világegyetem DOC, ingyenes Képes világegyetem AWZ, Download e-könyvet Képes világegyetem iPad , ingyenes Képes világegyetem DJVU, Download Képes világegyetem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Képes világegyetem DVD, olvas Képes világegyetem TXT, Book Képes világegyetem letöltések DJVU, Képes világegyetem letöltések könyvet ingyenes, Képes világegyetem letöltések könyvet pdf ingyenes, Képes világegyetem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Képes világegyetem pdf ingyenes, Képes világegyetem letöltések könyvet epub ingyenes, Képes világegyetem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply