Képes szimmetria


Az albumnak is nevezhető könyv pontosan és ugyanakkor közérthetően, elsősorban a vizuális élményen keresztül mutatja be a szimmetriát. Az ismeretterjesztő kiadvány kb. 550 színes fotóval és sok rajzzal egy látványos és érdekes utazásra invitálja az olvasót a szimmetria világába. A könyvet hasznosan forgathatja diáktól a nyugdíjasig mindenki, aki nyitott szemmel jár a világban és észreveszi a környezetében lévő tárgyakban a harmóniát és az egyensúlyt. Segítségével mindenki megtalálhatja a kapcsolatot a látszólag összeegyeztethetetlen tárgyak között, tehát a legszélesebb olvasótábornak fog maradandó élményt és ismereteket nyújtani.
A könyv a legegyszerűbb szimmetriáktól (tükrözés, forgatás) a bonyolultabbak (ismétlés, csavarvonalú mozgás stb.) felé haladva mutatja be a szimmetriákat. A magas színvonalú tudományos ismeretterjesztés eszközeivel élve szinte észrevétlenül juttatja el az olvasóhoz a tudományos értékeket és ismereteket. Ugyanakkor fontos tudományos fogalmak és alkalmazások is szerepelnek a könyvben, olyanok, mint a molekulaszerkezet, a gyógyszerek kiralitása, a DNS és biológiai nagymolekulák helikális szerkezete és mások.
A Képes szimmetria újdonság a magyar könyvpiacon, az illusztrációk nemcsak külföldi képekkel gazdagítják majd a könyvet, hanem számtalan magyar épület, szobor és egyéb közvetlen környezetünkben lévő tárgy fotója alapján fedezhetjük fel a szimmetriát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Képes szimmetria ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Képes szimmetria ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1090 gr
  ISBN:
  9789637157004
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2108444 / 1016978  TAGS:
  Online Képes szimmetria ebook, könyvet Képes szimmetria FB2, Download Képes szimmetria PDF , Download Képes szimmetria MOBI, Online Képes szimmetria könyvet, ingyenes letöltések Képes szimmetria IPhone, Online könyvet Képes szimmetria PDF, ingyenes Képes szimmetria DJVU, ingyenes letöltések Képes szimmetria TXT, letöltések Képes szimmetria RTF, Online Képes szimmetria FB2 , e-könyvet Képes szimmetria letöltések TXT, ingyenes Képes szimmetria letöltések könyvet, e-könyvet Képes szimmetria download MOBI, letöltések Képes szimmetria IPad, olvas Képes szimmetria MOBI, olvas Képes szimmetria DOC, ingyenes Képes szimmetria AWZ, Download e-könyvet Képes szimmetria iPad , ingyenes Képes szimmetria DJVU, Download Képes szimmetria e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Képes szimmetria DVD, olvas Képes szimmetria TXT, Book Képes szimmetria letöltések DJVU, Képes szimmetria letöltések könyvet ingyenes, Képes szimmetria letöltések könyvet pdf ingyenes, Képes szimmetria pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Képes szimmetria pdf ingyenes, Képes szimmetria letöltések könyvet epub ingyenes, Képes szimmetria ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply