Képek a Kazay Lexiconhoz

Dr. Szarvasházi Judit (Szerk.) - Képek a Kazay Lexiconhoz

E gyógyszerészettörténeti album válogatás a Kazay Endre által kiadott százéves Gyógyszerészi Lexicon (Nagybánya, 1900) szócikkeiből , s ezeket különféle gyógyszerészeti tárgyi és írásos emlékekkel illusztrálva.

A gyógyszerészi hivatás meghatározó fogalmai, a gyógyszertár, a gyógyszerészi gyakorlat alapszavai, továbbá a gyógyszerészet, a gyógyszertár és az orvostudomány száz évvel ezelőtti megfogalmazásai kapnak helyet a lexikonban. A könyv az eredeti szövegeket, a korabeli írásmódot, és nyelvtani szabályokat hűen követi. Az album a tartalmi mondanivalóra és a vizualitás élményére egyaránt törekszik, ezzel is megmutatva és bizonyítva a gyógyszerészi hivatás külső és belső értékeit, valamint azok szerves egységét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Képek a Kazay Lexiconhoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Képek a Kazay Lexiconhoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  111
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  890 gr
  ISBN:
  9637157093
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2208472 / 1064502  TAGS:
  Online Képek a Kazay Lexiconhoz ebook, könyvet Képek a Kazay Lexiconhoz FB2, Download Képek a Kazay Lexiconhoz PDF , Download Képek a Kazay Lexiconhoz MOBI, Online Képek a Kazay Lexiconhoz könyvet, ingyenes letöltések Képek a Kazay Lexiconhoz IPhone, Online könyvet Képek a Kazay Lexiconhoz PDF, ingyenes Képek a Kazay Lexiconhoz DJVU, ingyenes letöltések Képek a Kazay Lexiconhoz TXT, letöltések Képek a Kazay Lexiconhoz RTF, Online Képek a Kazay Lexiconhoz FB2 , e-könyvet Képek a Kazay Lexiconhoz letöltések TXT, ingyenes Képek a Kazay Lexiconhoz letöltések könyvet, e-könyvet Képek a Kazay Lexiconhoz download MOBI, letöltések Képek a Kazay Lexiconhoz IPad, olvas Képek a Kazay Lexiconhoz MOBI, olvas Képek a Kazay Lexiconhoz DOC, ingyenes Képek a Kazay Lexiconhoz AWZ, Download e-könyvet Képek a Kazay Lexiconhoz iPad , ingyenes Képek a Kazay Lexiconhoz DJVU, Download Képek a Kazay Lexiconhoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Képek a Kazay Lexiconhoz DVD, olvas Képek a Kazay Lexiconhoz TXT, Book Képek a Kazay Lexiconhoz letöltések DJVU, Képek a Kazay Lexiconhoz letöltések könyvet ingyenes, Képek a Kazay Lexiconhoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Képek a Kazay Lexiconhoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Képek a Kazay Lexiconhoz pdf ingyenes, Képek a Kazay Lexiconhoz letöltések könyvet epub ingyenes, Képek a Kazay Lexiconhoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply