Kényszergyilkosság

Alekszandra Marinyina - Kényszergyilkosság

Kilenc év telt el azóta. A négy gyermekkorú gyilkosból már csak Igor Jerohin volt életben. Vakar tábornok kötelességének tartotta, hogy megvédje a családját és biztosítsa felesége és lánya nyugalmát. Még ha nincs is igazuk, de akkor is ők a családja, és ő teljesíti férfiúi, férji és apai kötelességét. Most, közel az ötvenhez, hirtelen azzal szembesült, hogy egész életében hibásan értelmezte a két legfontosabb dolgot, a kötelességet és a családot. De már késő volt, már nem volt visszaút, három halott száradt a lelkén és nemsokára négy fog.

Ki is ő – a bátyja szeretője? Erre a kérdésre keresi a választ Anasztaszija Kámenszkája, amikor elkezdi a magánnyomozását. Ekkor még fogalma sincs arról, hogy az első ránézésre piszlicsáré ügynek nemzetközi vonatkozásai is vannak, és a nyomozás során számos kegyetlen és látszólag ok nélküli gyilkosságra derül majd fény. Természetesen nem láthatja előre, hogy a szövevényes ügy megoldásához szüksége lesz egy tábornok vallomására, valamint egy maffiafőnök segítségét is kénytelen lesz igénybe venni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kényszergyilkosság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kényszergyilkosság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  262
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789631238471
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679908 / 1156207
  Series:


  TAGS:
  Online Kényszergyilkosság ebook, könyvet Kényszergyilkosság FB2, Download Kényszergyilkosság PDF , Download Kényszergyilkosság MOBI, Online Kényszergyilkosság könyvet, ingyenes letöltések Kényszergyilkosság IPhone, Online könyvet Kényszergyilkosság PDF, ingyenes Kényszergyilkosság DJVU, ingyenes letöltések Kényszergyilkosság TXT, letöltések Kényszergyilkosság RTF, Online Kényszergyilkosság FB2 , e-könyvet Kényszergyilkosság letöltések TXT, ingyenes Kényszergyilkosság letöltések könyvet, e-könyvet Kényszergyilkosság download MOBI, letöltések Kényszergyilkosság IPad, olvas Kényszergyilkosság MOBI, olvas Kényszergyilkosság DOC, ingyenes Kényszergyilkosság AWZ, Download e-könyvet Kényszergyilkosság iPad , ingyenes Kényszergyilkosság DJVU, Download Kényszergyilkosság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kényszergyilkosság DVD, olvas Kényszergyilkosság TXT, Book Kényszergyilkosság letöltések DJVU, Kényszergyilkosság letöltések könyvet ingyenes, Kényszergyilkosság letöltések könyvet pdf ingyenes, Kényszergyilkosság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kényszergyilkosság pdf ingyenes, Kényszergyilkosság letöltések könyvet epub ingyenes, Kényszergyilkosság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply