Kémia


A kémia nem csupán képletekből, robbanással végződő kísérletekből, megoldhatatlannak tűnő feladatokból és különösen csengő idegen szavakból áll. A kémia ennél sokkal kézzelfoghatóbb és az élet minden területén alapvető fontosságú tudomány. Ha valaki többet szeretne megtudni a műanyagokról, a gyógyszerek hatásmechanizmusáról, a fémötvözetekről, vagy éppen az érdekli, hogy hogyan készül a benzin, egyaránt hasznos olvasmányt tart a kezében. Az elmúlt években látványosan fejlődött a kémia. Ez a könyv a legújabb eredményeket is tartalmazza. A kötetet az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanárai írták, akik nemcsak kiváló értői szakterületüknek, hanem évről évre a gyakorlatban is átadják tudásukat a következő generációknak. Náray-Szabó Gábor, aki a könyvet szerkesztette, családi hagyományt követ: édesapja 40 évvel ezelőtt a Műszaki Kiadónál szerkesztette a Kémia című művet, amely fogalommá vált a diákság és vegyészek között is. A 2006-ban kiadott Kémia is méltán lehet a természettudományok iránt érdeklődő középiskolai és felsőoktatásban részt vevő diákok sokat forgatott alapkönyve.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kémia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kémia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Akadémiai Kiadó
  Number of Pages:
  748
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  1500 gr
  ISBN:
  0349001730173
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  SL#2105184904  TAGS:
  Online Kémia ebook, könyvet Kémia FB2, Download Kémia PDF , Download Kémia MOBI, Online Kémia könyvet, ingyenes letöltések Kémia IPhone, Online könyvet Kémia PDF, ingyenes Kémia DJVU, ingyenes letöltések Kémia TXT, letöltések Kémia RTF, Online Kémia FB2 , e-könyvet Kémia letöltések TXT, ingyenes Kémia letöltések könyvet, e-könyvet Kémia download MOBI, letöltések Kémia IPad, olvas Kémia MOBI, olvas Kémia DOC, ingyenes Kémia AWZ, Download e-könyvet Kémia iPad , ingyenes Kémia DJVU, Download Kémia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kémia DVD, olvas Kémia TXT, Book Kémia letöltések DJVU, Kémia letöltések könyvet ingyenes, Kémia letöltések könyvet pdf ingyenes, Kémia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kémia pdf ingyenes, Kémia letöltések könyvet epub ingyenes, Kémia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply