Kémia 9. – Általános kémia

Villányi Attila - Kémia 9. - Általános kémia

A Műszaki Könyvkiadó az elmúlt években útjára indított egy új kémia-tankönyvcsaládot. A tankönyvek szerzője Villányi Attila, akinek korábbi könyvei, feladatgyűjteményei jól ismertek és nagy népszerűségnek örvendenek. Ebben a tankönyvcsaládban jól átgondoltan ötvöződik a korszerű ismeretanyag és a differenciált oktatás lehetősége. Az évek hosszú során kipróbált és bevált didaktikai megoldások, az újító szellem, a kémiaoktatás jövőjéért érzett felelősség.
A tankönyvsorozat első két kötete a Bevezetés a kémiába és a Szervetlen kémia az általános iskolák – vagy hat- és nyolcosztályos gimnáziumok – számára, míg a harmadik és negyedik kötet, az Általános kémia és Szerves kémia a középiskolák számára íródott. A két középiskolás kötet sorrendje tetszőlegesen megválasztható, az iskola tanterve határozhatja meg, hogy melyik könyvet használják a 9. és melyiket a 10. osztályban.
Az Általános kémia című kötet négy nagy fejezetből áll. Az első fejezet részletező és sok ismétlést tartalmaz, elsősorban azok számára ajánljuk teljes terjedelmében, akik a tankönyvcsalád két első kötetét nem használják, és alaposan át akarják ismételni a korábbi tananyagot. A második fejezetben a kémiai reakciók általános jellemzésével foglalkozik a szerző, míg a harmadik fejezet a legfontosabb reakciótípusokat veszi sorra. A negyedik fejezet az elektrokémiai ismereteket tárgyalja, Minden leckét és fejezetet átgondolt, didaktikusan szerkesztett összefoglalás zár le.
A könyv jól elkülöníthetően két részre tagolódik. A normál betűvel szedett részek képezik a törzsanyagot, ami az átlagos középiskolások számára szükséges ismereteket tartalmazza és a középszintű érettségihez elegendő tudásanyagot nyújt. Az apró betűvel szedett kiegészítő részek az érdeklődő, kémiából továbbtanuló vagy emelet szintű érettségire készülő diákok számára jelentenek többletinformációt.
A tankönyvcsalád szakmai minőségét jól jelzi, hogy a korábbi kötetek a VI. budapesti nemzetközi könyvfesztivál tankönyv kategóriájának fődíját, valamint a HUNGARODIDACT Kiállítás arany- és bronzdíját nyerték el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kémia 9. – Általános kémia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kémia 9. – Általános kémia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789631643367
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2384616 / 1117668  TAGS:
  Online Kémia 9. – Általános kémia ebook, könyvet Kémia 9. – Általános kémia FB2, Download Kémia 9. – Általános kémia PDF , Download Kémia 9. – Általános kémia MOBI, Online Kémia 9. – Általános kémia könyvet, ingyenes letöltések Kémia 9. – Általános kémia IPhone, Online könyvet Kémia 9. – Általános kémia PDF, ingyenes Kémia 9. – Általános kémia DJVU, ingyenes letöltések Kémia 9. – Általános kémia TXT, letöltések Kémia 9. – Általános kémia RTF, Online Kémia 9. – Általános kémia FB2 , e-könyvet Kémia 9. – Általános kémia letöltések TXT, ingyenes Kémia 9. – Általános kémia letöltések könyvet, e-könyvet Kémia 9. – Általános kémia download MOBI, letöltések Kémia 9. – Általános kémia IPad, olvas Kémia 9. – Általános kémia MOBI, olvas Kémia 9. – Általános kémia DOC, ingyenes Kémia 9. – Általános kémia AWZ, Download e-könyvet Kémia 9. – Általános kémia iPad , ingyenes Kémia 9. – Általános kémia DJVU, Download Kémia 9. – Általános kémia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kémia 9. – Általános kémia DVD, olvas Kémia 9. – Általános kémia TXT, Book Kémia 9. – Általános kémia letöltések DJVU, Kémia 9. – Általános kémia letöltések könyvet ingyenes, Kémia 9. – Általános kémia letöltések könyvet pdf ingyenes, Kémia 9. – Általános kémia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kémia 9. – Általános kémia pdf ingyenes, Kémia 9. – Általános kémia letöltések könyvet epub ingyenes, Kémia 9. – Általános kémia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply