Kémia 10. – Szerves kémia


A Műszaki Könyvkiadó az elmúlt években útjára indított egy új kémia-tankönyvcsaládot. A tankönyvek szerzője Villányi Attila, akinek a korábbi könyvei, feladatgyűjteményei jól ismertek és nagy népszerűségnek örvendenek. Ebben a tankönyvcsaládban jól átgondoltan ötvöződik a korszerű ismeretanyag és a differenciált oktatás lehetősége. Az évek hosszú során kipróbált és bevált didaktikai megoldások, az újító szellem, a kémiaoktatás jövőjéért érzett felelősség. A tankönyvsorozat első két kötete a Bevezetés a kémiába és a Szervetlen kémia az általános iskolák – vagy hat- és nyolcosztályos gimnáziumok – számára, míg a harmadik és negyedik kötet, az Általános kémia és Szerves kémia a középiskolák számára íródott. A két középiskolás kötet sorrendje tetszőlegesen megválasztható, az iskola tanterve határozhatja meg, hogy melyik könyvet használják a 9. és melyiket a 10. évfolyamon. A Szerves kémia című kötet öt fejezetből áll. Az első, rövid fejezetben a szerző bemutatja a szerves kémia tárgyát és átfogóan beszél a szerves vegyületes összetételéről. A második fejezetben, a szénhidrogének és halogénezett származékaik bemutatásával kezdődik a szerves kémiai vegyületek szisztematikus bemutatása. A harmadik fejezetben az oxigéntartalmú, míg a negyedik fejezetben a nitrogéntartalmú szerves vegyületek bemutatása kerül sorra. Az ötödik fejezetben – mintegy az eddig tanultak szintéziseként – a természetes és mesterséges makromolekulákkal foglalkozik a szerző, valamint röviden megismert a fenntartható kémia (zöld kémia) alapelveivel. A tankönyvcsalád korábbi köteteihez hasonlóan ebben a könyvben is jól elkülönül a normál betűvel szedett törzsanyag, amely az átlagos középiskolás diák számára szükséges ismereteket tartalmazza és a középszintű érettségihez elegendő tudásanyagot nyújt, illetve az apró betűvel szedett kiegészítő anyag, mely az érdeklődő, kémiából továbbtanuló vagy emelt szinten érettségizni kívánó diákok számára jelent többletinformációt. A könyvet számos gondolkodtató feladat és a megértést segítő ábra színesíti.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kémia 10. – Szerves kémia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kémia 10. – Szerves kémia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789631643374
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2390470 / 1117651  TAGS:
  Online Kémia 10. – Szerves kémia ebook, könyvet Kémia 10. – Szerves kémia FB2, Download Kémia 10. – Szerves kémia PDF , Download Kémia 10. – Szerves kémia MOBI, Online Kémia 10. – Szerves kémia könyvet, ingyenes letöltések Kémia 10. – Szerves kémia IPhone, Online könyvet Kémia 10. – Szerves kémia PDF, ingyenes Kémia 10. – Szerves kémia DJVU, ingyenes letöltések Kémia 10. – Szerves kémia TXT, letöltések Kémia 10. – Szerves kémia RTF, Online Kémia 10. – Szerves kémia FB2 , e-könyvet Kémia 10. – Szerves kémia letöltések TXT, ingyenes Kémia 10. – Szerves kémia letöltések könyvet, e-könyvet Kémia 10. – Szerves kémia download MOBI, letöltések Kémia 10. – Szerves kémia IPad, olvas Kémia 10. – Szerves kémia MOBI, olvas Kémia 10. – Szerves kémia DOC, ingyenes Kémia 10. – Szerves kémia AWZ, Download e-könyvet Kémia 10. – Szerves kémia iPad , ingyenes Kémia 10. – Szerves kémia DJVU, Download Kémia 10. – Szerves kémia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kémia 10. – Szerves kémia DVD, olvas Kémia 10. – Szerves kémia TXT, Book Kémia 10. – Szerves kémia letöltések DJVU, Kémia 10. – Szerves kémia letöltések könyvet ingyenes, Kémia 10. – Szerves kémia letöltések könyvet pdf ingyenes, Kémia 10. – Szerves kémia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kémia 10. – Szerves kémia pdf ingyenes, Kémia 10. – Szerves kémia letöltések könyvet epub ingyenes, Kémia 10. – Szerves kémia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply