Kell a gyereknek a korlát


Kell a gyereknek a korlát, de a felnőttnek is. Kell a korlát a szülőnek, a nevelőnek, a tanárnak is, vagyis mindazoknak, akik részt vesznek a nevelési folyamatban. Az a nevelő, aki nem állít fel korlátokat, tehetetlen báb lesz, akit a gyerek semmibe vesz, és rabszolgájának tekint. A korlát ahhoz is hozzásegít, hogy kölcsönösen elfogadjuk és tiszteletben tartsuk egymás személyiségét. Bár a szülők, nevelők, tanárok zöme ösztönösen érzi, hogy korlátokat felállítani helyes dolog, ha cselekvésre kerül a sor, igen sokan elbizonytalanodnak. Mindenki “csak jót” akar a gyereknek, s az általános vélekedés szerint ez kizárja a korlátozást. Mekkora tévedés! Márpedig nem egy szülő-gyerek kapcsolatban bizony alaposan eleresztették a gyeplőt: a szülő némán tűr, csak tűr, míg ki nem fakad, hogy zeng tőle a ház.


Bölcs és gyakorlatias szerzőnktől nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy kell a gyereknek a korlát, hanem azt is, hogy milyen korlátozásra van szüksége és mikor, és ezt hogyan lehet a siker reményében alkalmazni.


Vekerdy Tamás
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kell a gyereknek a korlát ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kell a gyereknek a korlát ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  238
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789635307616
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2084338 / 1008708
  Series:


  TAGS:
  Online Kell a gyereknek a korlát ebook, könyvet Kell a gyereknek a korlát FB2, Download Kell a gyereknek a korlát PDF , Download Kell a gyereknek a korlát MOBI, Online Kell a gyereknek a korlát könyvet, ingyenes letöltések Kell a gyereknek a korlát IPhone, Online könyvet Kell a gyereknek a korlát PDF, ingyenes Kell a gyereknek a korlát DJVU, ingyenes letöltések Kell a gyereknek a korlát TXT, letöltések Kell a gyereknek a korlát RTF, Online Kell a gyereknek a korlát FB2 , e-könyvet Kell a gyereknek a korlát letöltések TXT, ingyenes Kell a gyereknek a korlát letöltések könyvet, e-könyvet Kell a gyereknek a korlát download MOBI, letöltések Kell a gyereknek a korlát IPad, olvas Kell a gyereknek a korlát MOBI, olvas Kell a gyereknek a korlát DOC, ingyenes Kell a gyereknek a korlát AWZ, Download e-könyvet Kell a gyereknek a korlát iPad , ingyenes Kell a gyereknek a korlát DJVU, Download Kell a gyereknek a korlát e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kell a gyereknek a korlát DVD, olvas Kell a gyereknek a korlát TXT, Book Kell a gyereknek a korlát letöltések DJVU, Kell a gyereknek a korlát letöltések könyvet ingyenes, Kell a gyereknek a korlát letöltések könyvet pdf ingyenes, Kell a gyereknek a korlát pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kell a gyereknek a korlát pdf ingyenes, Kell a gyereknek a korlát letöltések könyvet epub ingyenes, Kell a gyereknek a korlát ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply