Kelet varázsa

Germanus Gyula - Kelet varázsa

Útleírás, riport, kultúrtörténet, történelem, de elsősorban és legfőképpen igazi memoár Germanus Gyula könyvének új kiadása, mely egy kötetbe foglalja A félhold fakó fényében és Kelet fényei felé c. műveket.
A kilencvenedik életévén túljutott világhírű orientalista tudós, aki egész életét az iszlám művelődéstörténet kutatásának szentelte, könyvében elmond egy buddhista mesét. Ebben a mesében a Tanítvány az élet eredetének és okának kérdésére vár választ mesterétől. A Mester tanácsa az, hogy vonuljon el a vadonba, és elmélkedjék a titokról, s ha majd megtalálta nyitját, jöjjön vissza hozzá, mondja el neki is. A tanítvány csak harmadik elvonulása alkalmával fejti meg a talányt, de többé nem tér vissza mesteréhez, mert "mindenki csak magának találhatja meg az élet értelmét és a boldogságot." Így a mese. De ilyenformán talál rá Germanus Gyula is saját életének értelmére, amikor mint kisdiák törökül kezd tanulni, majd arabul, hogy később Vámbéry Ármin fürdőkádban tárolt könyvei és folyóiratai elindítsák az "Ezeregyéjszaka" huszadik századi világának meghódítására.
Ebben a memoárban nem egy szobatudós hajlamaival, vonzalmaival, látásmódjával találkozik az olvasó, hanem egy bátor, már-már vakmerő, az ismeretlennel megküzdő és azt legyőző, szellemi és fizikai fáradtságot nem ismerő tudós életútjával ismerkedhetik meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kelet varázsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kelet varázsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  460
  Cover:
  CANVAS BINDING
  ISBN:
  9632708865
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1979 around
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Kelet varázsa ebook, könyvet Kelet varázsa FB2, Download Kelet varázsa PDF , Download Kelet varázsa MOBI, Online Kelet varázsa könyvet, ingyenes letöltések Kelet varázsa IPhone, Online könyvet Kelet varázsa PDF, ingyenes Kelet varázsa DJVU, ingyenes letöltések Kelet varázsa TXT, letöltések Kelet varázsa RTF, Online Kelet varázsa FB2 , e-könyvet Kelet varázsa letöltések TXT, ingyenes Kelet varázsa letöltések könyvet, e-könyvet Kelet varázsa download MOBI, letöltések Kelet varázsa IPad, olvas Kelet varázsa MOBI, olvas Kelet varázsa DOC, ingyenes Kelet varázsa AWZ, Download e-könyvet Kelet varázsa iPad , ingyenes Kelet varázsa DJVU, Download Kelet varázsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kelet varázsa DVD, olvas Kelet varázsa TXT, Book Kelet varázsa letöltések DJVU, Kelet varázsa letöltések könyvet ingyenes, Kelet varázsa letöltések könyvet pdf ingyenes, Kelet varázsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kelet varázsa pdf ingyenes, Kelet varázsa letöltések könyvet epub ingyenes, Kelet varázsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply