Kék labirintus

Lincoln Child - Douglas Preston - Kék labirintus

Aloysius Pendergast nem csupán különleges ügynök. Különleges ember is. Az élete pedig végképp szokatlan. Egy békés este például igencsak drámai csomagot dobnak házának küszöbére egy hullát. A holttestnél már beállt a hullamerevség, vastag kötelekkel tekerték körbe, és egyszerűen ott hagyták. A gyilkosság a tökéletes bűntény minden jellemzőjét magán viseli se tanúk, se indíték, se bizonyíték Kivéve egyetlenegy rejtélyes nyomot: a holttest gyomrában egy türkizkő található.
A féldrágakő egy elhagyatott bányába vezeti Pendergastot, ahol a még nála is agyafúrtabb ellenség mindent elkövet, hogy az ügynök megfizessen a családja ősi bűneiért. Ugyanis a Pendergast ajtaja előtt talált holttest nem akárki volt hanem a fia.
Pendergastnak hamarosan szembe kell néznie azzal, hogy ez nem csupán egy hátborzongató családi tragédia, hanem egy ravasz gyilkos első lépése, aki a múlt egy szörnyű bűnét akarja megtorolni. Ez a játszma pedig nemcsak a férfi elméjét és testét nyomorítja meg, hanem könnyen az életébe kerülhet…A Könyv Magyarul!


Letöltések Kék labirintus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kék labirintus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789636438036
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2638312 / 1149834
  Series:


  TAGS:
  Online Kék labirintus ebook, könyvet Kék labirintus FB2, Download Kék labirintus PDF , Download Kék labirintus MOBI, Online Kék labirintus könyvet, ingyenes letöltések Kék labirintus IPhone, Online könyvet Kék labirintus PDF, ingyenes Kék labirintus DJVU, ingyenes letöltések Kék labirintus TXT, letöltések Kék labirintus RTF, Online Kék labirintus FB2 , e-könyvet Kék labirintus letöltések TXT, ingyenes Kék labirintus letöltések könyvet, e-könyvet Kék labirintus download MOBI, letöltések Kék labirintus IPad, olvas Kék labirintus MOBI, olvas Kék labirintus DOC, ingyenes Kék labirintus AWZ, Download e-könyvet Kék labirintus iPad , ingyenes Kék labirintus DJVU, Download Kék labirintus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kék labirintus DVD, olvas Kék labirintus TXT, Book Kék labirintus letöltések DJVU, Kék labirintus letöltések könyvet ingyenes, Kék labirintus letöltések könyvet pdf ingyenes, Kék labirintus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kék labirintus pdf ingyenes, Kék labirintus letöltések könyvet epub ingyenes, Kék labirintus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply