Kegyelem

Richard Paul Evans - Kegyelem

Tőle kaptam az első csókom. Ő volt életem első szerelme. Kis gyufaárus lány, aki látta a jövőt a gyertya libegő lángjában. Szökevény, aki többet tanított nekem az életről, mint korábban, vagy akár azóta bárki. S amikor elment, az ártatlanságom is vele együtt vált semmivé.
Amint írni kezdem e sorokat, lényem egy része úgy érzi, mintha olyasmit ébresztenék fel a lelkemben, ami jobb, ha holtan és mélyen eltemetve nyugszik tovább. Ha nem is holtan, legalább mélyen eltemetve. Eltemethetjük ugyan a múltat, de a múlt sohasem hal meg. Annak a télnek az emléke úgy fonta körül a lelkem, akár a ház falán kúszó borostyán, amely addig növeszti indáit, míg húzni-vonni nem kezdi a vakolatot és a téglát.
Azért imádkozom, hogy a kínzó szorongatás ellenére is pontosan mondjam el a történetet. Emlékezetem, akárcsak szemem világa, meggyengült a hosszú évek során. Mégis, vannak olyan események, amelyeket egyre tisztábban látok, ahogyan öregszem. Egyet biztosan tudok: túl sok dolgot tartottak titokban akkoriban az emberek. Olyan dolgokat, amelyeket sosem lett volna szabad elhallgatni. És olyanokat is, amelyeket titkolni kellett.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kegyelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kegyelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789632455525
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2220872 / 1076836
  Series:


  TAGS:
  Online Kegyelem ebook, könyvet Kegyelem FB2, Download Kegyelem PDF , Download Kegyelem MOBI, Online Kegyelem könyvet, ingyenes letöltések Kegyelem IPhone, Online könyvet Kegyelem PDF, ingyenes Kegyelem DJVU, ingyenes letöltések Kegyelem TXT, letöltések Kegyelem RTF, Online Kegyelem FB2 , e-könyvet Kegyelem letöltések TXT, ingyenes Kegyelem letöltések könyvet, e-könyvet Kegyelem download MOBI, letöltések Kegyelem IPad, olvas Kegyelem MOBI, olvas Kegyelem DOC, ingyenes Kegyelem AWZ, Download e-könyvet Kegyelem iPad , ingyenes Kegyelem DJVU, Download Kegyelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kegyelem DVD, olvas Kegyelem TXT, Book Kegyelem letöltések DJVU, Kegyelem letöltések könyvet ingyenes, Kegyelem letöltések könyvet pdf ingyenes, Kegyelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kegyelem pdf ingyenes, Kegyelem letöltések könyvet epub ingyenes, Kegyelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply