Kebelbarátnők

Hoppál Bori - Kebelbarátnők

A média jóvoltából lépten-nyomon találkozhatunk idealizált mellekkel, de vajon tudjuk-e, hogy milyenek az igazi mellek? Megcsodáljuk-e a női keblek egyediségének szépségét, vagy annyira hatása alá kerültünk korunk s kultúránk nyílt és burkolt üzeneteinek, hogy fanyalogva fordulunk el attól a látványtól, ami nem felel meg az idealizált képnek? Vajon milyen gondolatok, érzelmek bújnak meg a legtöbbször manipulált látszat mögött?
A kötetben megszólaló nők kendőzetlen őszinteséggel tárják elénk, hogy melleik milyensége hogyan formálta önmagukról és nőiségükről kialakult képüket, párkapcsolataikat, szexualitásukat. Történeteikből kibontakozik a mellek titkos élete: a felszín alatti csöndben megbúvó bizonytalanságok, szorongások, mély megélések, nagy horderejű felismerések dimenziója ugyanúgy, mint a kedves visszajelzések, izgató érintések szép emlékei, vagy épp a szoptatások bensőséges pillanatai.
A személyes történetek mellett a szerző bepillantást nyújt a keblek kialakulásának evolúciós elméleteibe, anatómiájába és kultúrtörténetébe, és felteszi a kérdést: vajon milyen üzenetekkel ássa alá a média, a fogyasztói társadalom és az egészségügy a nők saját testükbe vetett bizalmát. A serdülőkorról, szexualitásról, szoptatásról, rákról, öregedésről szóló fejezetek az újszerű kérdésfeltevésen és érdekes információkon túl gyakorlati segítséget is nyújthatnak ahhoz, hogy a nők életük bármelyik időszakában több elfogadással, szeretettel és örömmel gondolhassanak melleikre.
Hoppal Bori női testtudatoktató, szülésfelkészítő és dúla. Magyarországon úttörő jellegű tevékenysége során igyekszik ráébreszteni a nőket az önmagukban rejtőző belső tudásukra, bölcsességükre, előadásaival, egyéni és csoportfoglalkozásaival pedig segít abban, hogy újratanulják, újra felfedezzék, újra megszeressék a testüket, és ezáltal a lehető legteljesebben élhessék meg nőiségüket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kebelbarátnők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kebelbarátnők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  328
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789639971219
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2215682 / 1071435  TAGS:
  Online Kebelbarátnők ebook, könyvet Kebelbarátnők FB2, Download Kebelbarátnők PDF , Download Kebelbarátnők MOBI, Online Kebelbarátnők könyvet, ingyenes letöltések Kebelbarátnők IPhone, Online könyvet Kebelbarátnők PDF, ingyenes Kebelbarátnők DJVU, ingyenes letöltések Kebelbarátnők TXT, letöltések Kebelbarátnők RTF, Online Kebelbarátnők FB2 , e-könyvet Kebelbarátnők letöltések TXT, ingyenes Kebelbarátnők letöltések könyvet, e-könyvet Kebelbarátnők download MOBI, letöltések Kebelbarátnők IPad, olvas Kebelbarátnők MOBI, olvas Kebelbarátnők DOC, ingyenes Kebelbarátnők AWZ, Download e-könyvet Kebelbarátnők iPad , ingyenes Kebelbarátnők DJVU, Download Kebelbarátnők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kebelbarátnők DVD, olvas Kebelbarátnők TXT, Book Kebelbarátnők letöltések DJVU, Kebelbarátnők letöltések könyvet ingyenes, Kebelbarátnők letöltések könyvet pdf ingyenes, Kebelbarátnők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kebelbarátnők pdf ingyenes, Kebelbarátnők letöltések könyvet epub ingyenes, Kebelbarátnők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply