Kavics az égben


Joseph Schwartz, a 62 éves chicagói férfi egy napon érthetetlen ,,baleset" áldozata lesz. Úgy érzi, mintha egyszerűen
csak elesett volna az utcán, ám amikor pillanatnyi kábulatából felocsúdik, egy általa teljesen ismeretlen vidéken
találja magát. Hosszas gyaloglás után végre egy házra talál, ám a benne lakók, legnagyobb meglepetésére ismeretlen
nyelven szólnak hozzá. Megdöbbenése fokozatosan kétségbeeséssé változik, amikor megtudja, hogy a Föld
fejlődésének egy későbbi idődimenziójába pottyant, s első ismerősei fogolynak tekintik. Végső elkeseredésében
szökéssel próbálkozik, hogy maga derítse ki: létezik-e számára a menekülést jelentő visszatérés lehetősége.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kavics az égben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kavics az égben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  315
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  334 gr
  ISBN:
  9789636896737
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2581620 / 1140938
  Series:


  TAGS:
  Online Kavics az égben ebook, könyvet Kavics az égben FB2, Download Kavics az égben PDF , Download Kavics az égben MOBI, Online Kavics az égben könyvet, ingyenes letöltések Kavics az égben IPhone, Online könyvet Kavics az égben PDF, ingyenes Kavics az égben DJVU, ingyenes letöltések Kavics az égben TXT, letöltések Kavics az égben RTF, Online Kavics az égben FB2 , e-könyvet Kavics az égben letöltések TXT, ingyenes Kavics az égben letöltések könyvet, e-könyvet Kavics az égben download MOBI, letöltések Kavics az égben IPad, olvas Kavics az égben MOBI, olvas Kavics az égben DOC, ingyenes Kavics az égben AWZ, Download e-könyvet Kavics az égben iPad , ingyenes Kavics az égben DJVU, Download Kavics az égben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kavics az égben DVD, olvas Kavics az égben TXT, Book Kavics az égben letöltések DJVU, Kavics az égben letöltések könyvet ingyenes, Kavics az égben letöltések könyvet pdf ingyenes, Kavics az égben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kavics az égben pdf ingyenes, Kavics az égben letöltések könyvet epub ingyenes, Kavics az égben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply