Kávészünet az elmének

Czeczon István - Kávészünet az elmének

A könyv, mely már megjelenése előtt emberek életét változtatta meg. Akik betekintést nyerhettek a készülő anyagba, és tartalmával komolyan foglalkozni kezdtek, mára már nem ugyanazok az emberek, akik voltak. A visszajelzések a könyv megjelenése után is hasonlók.
A nagykőrösi születésű Czeczon István Kávészünet az elmének című könyve olyan gondolatok gyűjteménye, melyek tudattól tudatig hatnak és mély önvizsgálatra ösztönöznek. Sokszor, elmével fel nem dolgozható, csak tiszta tudattal megtapasztalható üzenetek, telve együttérzéssel és szeretettel.
Czeczon István csak annyit kíván minden olvasójának, hogy megszabadulhassanak irányíthatóságuktól, legyenek szabadok, tudatosak, boldogok.

Gondolataink megállás nélkül hangosan kattognak. A csend szinte reménytelennek látszik, hiszen ha elnémulna minden tudatunk terében, egónk, az üvöltő némaságtól megrettenne. Pedig a gondolatok csendje hozhatná el számunkra a valódi belső békét.
E könyv szerzője azon szerencsés emberek egyike, kinek elméjében már nem csak a saját gondjai töltik ki a teret, hanem az együttérzés ösvényét járva oly felismerésekre jutott, melyet szívesen oszt meg olvasóival. E felismerések között akad jó pár, mely annyira világos, hogy fénye talán képes mások gondolkodásmódját is átfókuszálni, a mindennapok hangos zakatolásából egy sokkal nagyobb horizont látóterére, melyek megkönnyebbülést hozhatnak az én lélek számára, s így legalább pár percig fellélegezhet saját terhei alól.
Láma Déva Prashad

Váljék épülésedre a könyv, bár teljes Vagy, nyissa fel szemed, bár látsz, mélyítsen el, bár Te vagy a Tér.
Legyen utazásod, keresésed célja a megismerés, önmagad megismerése! Hozzon felismeréseket a könyv mondanivalója!
Ha kívánhatok valamit, azt kívánom, hogy ismerd fel, tudd, ki vagy. Tapasztald meg a meghatározhatatlant, az osztatlant, a hiánytalant, a leírhatatlant, Aki Vagy.
Czeczon István




A Könyv Magyarul!


Letöltések Kávészünet az elmének ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Kávészünet az elmének ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  107
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  170 gr
  ISBN:
  9789630874472
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2678002 / 1155021



  TAGS:
  Online Kávészünet az elmének ebook, könyvet Kávészünet az elmének FB2, Download Kávészünet az elmének PDF , Download Kávészünet az elmének MOBI, Online Kávészünet az elmének könyvet, ingyenes letöltések Kávészünet az elmének IPhone, Online könyvet Kávészünet az elmének PDF, ingyenes Kávészünet az elmének DJVU, ingyenes letöltések Kávészünet az elmének TXT, letöltések Kávészünet az elmének RTF, Online Kávészünet az elmének FB2 , e-könyvet Kávészünet az elmének letöltések TXT, ingyenes Kávészünet az elmének letöltések könyvet, e-könyvet Kávészünet az elmének download MOBI, letöltések Kávészünet az elmének IPad, olvas Kávészünet az elmének MOBI, olvas Kávészünet az elmének DOC, ingyenes Kávészünet az elmének AWZ, Download e-könyvet Kávészünet az elmének iPad , ingyenes Kávészünet az elmének DJVU, Download Kávészünet az elmének e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kávészünet az elmének DVD, olvas Kávészünet az elmének TXT, Book Kávészünet az elmének letöltések DJVU, Kávészünet az elmének letöltések könyvet ingyenes, Kávészünet az elmének letöltések könyvet pdf ingyenes, Kávészünet az elmének pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kávészünet az elmének pdf ingyenes, Kávészünet az elmének letöltések könyvet epub ingyenes, Kávészünet az elmének ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply