Kattintó könyv-miért.internet?


A Kattintókönyv azért született, hogy megmutassa az internet vidám, emberi, nekünk való arcát – az igazit. Arról próbáltam benne mesélni, hogy az internet az emberekről – rólunk – szól, nem pedig a “tudásról”, vagy miről. A mindennapos problémáinkra mutat frappáns megoldásokat, egyszerű kérdéseinkre ad csattanós válaszokat. Beírtam az előbb egy webes keresőbe két szót: az első az empiriokriticizmus, a második a keresztöltés volt. Az utóbbira négyszer annyi találatot kaptam. Ez van. Az internet ilyen hely. Azoknak ajánlom tehát a Kattintókönyvet, akik egyszerre kíváncsiak a netre, de idegenkednek is tőle egy cseppet. Azoknak, akik még nem használják, de mocorog bennük a kisördög; és azoknak is, akik már neteznek, de úgy érzik, nem hoznak ki belőle eleget. Végül azoknak is ajánlom, akik már mindent tudnak róla – nekik azért, hogy megajándékozhassák vele a szeretteiket. Talán azok fogják leginkább élvezni az olvasást, akik kíváncsiak. Mire? Nem, nem az internetre. Az Emberre, Aki A Weboldalak Mögött Van.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kattintó könyv-miért.internet? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kattintó könyv-miért.internet? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Print-X Kft.
  Oldalak száma:
  183
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  800 gr
  ISBN:
  0519000517673
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  SL#2101370132  TAGS:
  Online Kattintó könyv-miért.internet? ebook, könyvet Kattintó könyv-miért.internet? FB2, Download Kattintó könyv-miért.internet? PDF , Download Kattintó könyv-miért.internet? MOBI, Online Kattintó könyv-miért.internet? könyvet, ingyenes letöltések Kattintó könyv-miért.internet? IPhone, Online könyvet Kattintó könyv-miért.internet? PDF, ingyenes Kattintó könyv-miért.internet? DJVU, ingyenes letöltések Kattintó könyv-miért.internet? TXT, letöltések Kattintó könyv-miért.internet? RTF, Online Kattintó könyv-miért.internet? FB2 , e-könyvet Kattintó könyv-miért.internet? letöltések TXT, ingyenes Kattintó könyv-miért.internet? letöltések könyvet, e-könyvet Kattintó könyv-miért.internet? download MOBI, letöltések Kattintó könyv-miért.internet? IPad, olvas Kattintó könyv-miért.internet? MOBI, olvas Kattintó könyv-miért.internet? DOC, ingyenes Kattintó könyv-miért.internet? AWZ, Download e-könyvet Kattintó könyv-miért.internet? iPad , ingyenes Kattintó könyv-miért.internet? DJVU, Download Kattintó könyv-miért.internet? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kattintó könyv-miért.internet? DVD, olvas Kattintó könyv-miért.internet? TXT, Book Kattintó könyv-miért.internet? letöltések DJVU, Kattintó könyv-miért.internet? letöltések könyvet ingyenes, Kattintó könyv-miért.internet? letöltések könyvet pdf ingyenes, Kattintó könyv-miért.internet? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kattintó könyv-miért.internet? pdf ingyenes, Kattintó könyv-miért.internet? letöltések könyvet epub ingyenes, Kattintó könyv-miért.internet? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply